با مدارکم
راجع ب ادمی ک تو دیوار اگهی میزنین ک در رابطه با مصاحبه کاریتون ک تقریبا غیر ممکن قبول شدنتون کمک میخاین ی نفر میاد میگه من یکی رو میشناسم ک ادم باخدایی هس کار یکی رو حل کرد اگر میخای باهاش حرف بزنم خواست شمارشوبدم بهتون بعدم اون ادم قبول کنه و شماره بده و شما زنگ بزنین بگه تمام مدارکتون رو بفرستید تو روبیکا من با ی تماس حل میکنم بعدم زنگ بزنه بگه حرف زدم و شما ببینید امار اونجا رو بلده و حتی میدونه چی ب چیه وبهتون قول بده قطعا حل میکنه وخیلی هم خدایی و مودب حرف بزنه وشما پیشنهاد شیرینیبدین و بگه ک نه محاله قبول کنم و این کارو فقط محص رضای خدا انجام میدم و من کارم اینه و...ولی همون ادلش بهتون بگه ک هزینه های قسمت اداری رو باید پرداخت کنین و بگه اینقد برااین قسمت این مبلغ برااین قسمت و جمعا ۹۰۰ تومن بگه واریز کنین براکارهای اداری و شما بزنین البته به شماره کارتی ک بنام خودشون نیس .و فرداش زنگ بزنه بگه تااخر هفته بعد بهتون یا پیامک میاد یا زنگ میزنن اونموقع بهتون میگم ک چیکار کنین پیش کی برین و خیلی واقعی حرف بزنه وامیدوارتون بکنه حرفشو باور میکنین یاحس میکنین دروغی در کاره ؟
میشه حس واقعیتون رو بگین اخه مگه همچین ادمی وجود داره .بدون پول محص رصای خدا کار غیر ممکن رو حل کنه .
همش نگرانم ک دروغ میگه و از مدارکم نکنه سواستفاده کنه ولی خب حرفاش خیلی واقعیه خیلی امیدوارم کرده در ضمن ایشون تهراان ک با مانزدیک ۲۰ ساعت فاصله داره