2777
2789
عنوان

ورم و درد زیر شکم سمت راست

153 بازدید | 25 پست

من مدتی هست ک درد خفیف دارم در سمت راست شکمم و شکمم یهو خیلی متورم میشه و دوباره خوب میشه الان دردش یکم بیشتر شده و گاهی این درد به پاهامم میره و سمت راست شکمم تورمش بیشتره علتش چیه؟

کیست تخمدان؟ یا فتق؟ یا.....؟؟؟

چون کیست تخمدان ۶ سانتی مشکوک به هموراژیک داشتم ولی رفتم سونو واژینال و دکتر گفت برطرف شده.

نمیدونم از چیه پس؟؟؟

تست کبدچرب دادید؟؟؟

مشاور سلامت هستم..برای کاهش یا افزایش وزن ،مزاج شناسی،تست ودرمان کبد چرب دریافت مشاوره رایگان شماره تلفن و سن قد و وزنتون رو در پیام رسان ایتا به این آیدی ارسال کنیدMoshaversalamaty@.......حال خوب ساختنی است شماره تماس

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ندادم🧐

پیام رسان اینا دارید؟؟

مشاور سلامت هستم..برای کاهش یا افزایش وزن ،مزاج شناسی،تست ودرمان کبد چرب دریافت مشاوره رایگان شماره تلفن و سن قد و وزنتون رو در پیام رسان ایتا به این آیدی ارسال کنیدMoshaversalamaty@.......حال خوب ساختنی است شماره تماس

بیشتر ببینید

اگر ورم میکنه همراه بادرد و بعد از برطرف شدن ورم دردش ساکت میشه احتمالا فتقه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
ایتا؟ خیر

ازین علائم چنتا دارید؟؟؟

اجوش صورت یا کمر و بازو شانه

خشکی و تلخی دهان بخصوص صبح ها

عرق بدبو 

مایل شدن سفیدی چشم به زردی

کسلی و خستگی مخصوصا صبح  بعد بیداری

خشکی پوست دست ها

لک های قهوه ای

تیره شدن پوست نسبت به قبل

بیشتر ببینید
اگر ورم میکنه همراه بادرد و بعد از برطرف شدن ورم دردش ساکت میشه احتمالا فتقه

مگه فتق ورم دائمی نیست؟ این ورمش از بین می‌ره. انگار باد می‌کنه اون ی تیکه دوباره برمیگرده و گاهی اصن اون قسمت ورم ندارم و کاملا صاف و نرماله. و وقتی دراز میکشم قابل لمس و مشاهده هست

مگه فتق ورم دائمی نیست؟ این ورمش از بین می‌ره. انگار باد می‌کنه اون ی تیکه دوباره برمیگرده و گاهی اص ...

فتق هنگام فعالیت یا سرفه و عطسه علائمش بیشتر میشه

بیشتر ببینید
ایناعلایم کبد چرب هس؟

بله

بیشتر ببینید
مگه فتق ورم دائمی نیست؟ این ورمش از بین می‌ره. انگار باد می‌کنه اون ی تیکه دوباره برمیگرده و گاهی اص ...

نه دائمی نیست علائمت به فتق میخوره از جای بلند نپریدی یا یه جسم سنگین بلند کرده باشی

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید