2777
2789

وای دیوونه میشم

من معلمم دیکه بیرون از مدرسه اگه کسی نفهمه انقد حرص میخورم چون فقط دانش آموز رو حق دار میبینم ،بقیه سختمه 😂😂

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیج نیستن تو ساده ایی یکی از برادر شوهرام و زنش دقیقا میگیرن طرف چی میگه خودشونو میزنن به اون راه طرفو حرص بدن بعدش میخندن که تعریف میکنن طرف بال بال میزد 

اتفاقا بهتر از منو تو میفهمن ادای نفهمارو در میارن حرصت بدن مردم گرگن 

دقیقاااااااااااااااااااا....یا مثلا ایموجی چیزی میفرستی میگن چیشد

وای ارهههه

Patient you stayed by my side for years. I know, I owe you more than I have,,Given the words that will make you leave; there's nothing left here, no one to save. And I, only share this hopeless devotion; Passing the hours as if they were days. And I won't breathe until it's over; No turning back here, no final escape

بیشتر ببینید

من با حوصله صدبارم ک شده توضیح میدم 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

حال سکته بهم دست میده 

ادمای خنگ 

کم سواد 

منظورم سواد این نیست که مثلا حتما دکتر باشه خوبه ها کلا بعضی ها بیسوادن و اطلاعاتشون خیلی پایینه بعد منطق هم ندارن حرف درست رو درک کنن