2777
2789

حساب کنید نه پدر دارید نه برادر نه فامیل

یه نر هول میاد مزاحمت ایجاد میکنه و از اونجایی ک میدونه کسی ندارید بیشتر اذیت میکنه و شروع میکنه هر وقت تو کوچه خیابون میبنتتون پشت سرتون میاد حرف جنسی میزنه تا حدی ک میاد دست بزنه به سینتون و پرتش میکنید اون ور و از این بابت مدرک دارید یعنی خودش میگه توی پیام میخواستم دستت بزنم نشد

و بعد شروع میکنه تهدید کردن 

یه روز میرید قاطعانه از خودتون دفاع کنید که دست از سرتون برداره ولی با حمله طرف رو به رو میشید که بهتون حمله میکنه و میزنه . 

به هرکی هست میکید درهمسایه و تا حدودی تذکر میدن بهش اما به جای ترس میگه این بی کس و کاره و خودش اویزون من بوده درصورتی که پیامهاش هست.

چیکارمیکنید اگر جای این شخص بودید؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

مدرک جمع میکردم و شکایت 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید شهرتون پلیس اینا نداره؟

چرا زنک زدم اومدن صورت جلسه کردن

وگفتن مراجع فضایی شکایت کن 

شکایت پروسه طولانیه تهش چی میشه شکایت؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

یه ویدیو یا فایل صوتی ازش تهیه کنید،به صورت نامحسوس

به پلیس بدید،و شکایت کنید

اگه انلاین مزاحمت ایجاد کرد،

به پلیس فتا بدید

فک کنم بهترین روش این باشه،

نمیدونم چه بزارم،یه بنده خدایی گفت جنسیت بزار،مرد

عین این اتفاق برا دخترخاله‌م افتاد البته اون داداشم داشت که پسره زد سر پسرخالمو شکوند و تمام شیشه‌های خونشونو خرد کرد. کسی حامیش نبود دیگه کم کم خود پسره ول کرد اونم دو سالی طول کشید

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید