گیسووکمنداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 697 عنوان بهم یاد میدید سوپ مجلسی بپزم 127 بازدید | 15 پست فردا مهمون دارم قوم شوهر خیلی استرس دارم دلم میخاد یکی از چیزای سفره سوپ شیرو خامه باشه ولی بلد نیستم مثلا گردن مرغ بریزم بد نمیشه چقدر شیرو خامه بریزم سبزیجات چیباشه اب مرغ بریزم چکار کنم کمکم کنید 1404/01/10 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 28507 سینه مرغ بریز،گردن خوب نیستحواست باشه شیر و خامه نبرهسوپ اگه زیاد بمونه ترش میشه
گیسووکمنداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 697 سینه مرغ بریز،گردن خوب نیستحواست باشه شیر و خامه نبرهسوپ اگه زیاد بمونه ترش میشه چقدر طول میکشه اماده بشه؟مرغشو میپزم بد اضافه میکنم بجز مرغ چند ساعت وقت میخاد قبل مهمونا بیان بزارمش؟
آسو٧٣ عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 726 عزیزم برای سوپ شیر سینه مرغ بدون استخوان پخته و ریش شده نیاز دارید با گردن مرغ نمیشه من سیر رنده شده پودر پیاز هویج نگینی قارچ ورق شده سینه مرغ پخته و ریش شده اویش پاپریکا خیلی کم، شیر، جعفری تازه خرد شده و آخرش هم موقع کشیدن غذا خامه میریزم داخلشبرای تزیین هم جعفری تازه خرد شده و لیمو میذارم
گیسووکمنداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 697 بخودت سختی نده یه مرغ و برنج بزار جلوشون تموم اخه خیلی میگن من هیچی بلد نیستم میخام سنگ تموم بزارم
نیرواناترنج عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 3836 چرا حالا سوپ خامہ کہ سختہ ورمیشل درست کن کہ اسونترہ با بلغور جو
گیسووکمنداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 697 عزیزم برای سوپ شیر سینه مرغ بدون استخوان پخته و ریش شده نیاز دارید با گردن مرغ نمیشه من سیر رنده شده ... مرسی عزیزم در کل چقد زمان میبره؟
گیسووکمنداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 697 چرا حالا سوپ خامہ کہ سختہ ورمیشل درست کن کہ اسونترہ با بلغور جو اون خوشگلتره
گیسووکمنداااا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 697 به نظر من سوپ جو و جعفری خوش خوراکتر هست تا سوپ شیر نمیدونم والا تاحالا درست نکردم خودمم بدم میاد از سوپ حس کزدم با شیر خوشمزه تره
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 28507 چقدر طول میکشه اماده بشه؟مرغشو میپزم بد اضافه میکنم بجز مرغ چند ساعت وقت میخاد قبل مهمونا بیان بزارم ... جو رو جدا بپزمرغ رو حتما بجوشون و جدا بپزبعد با آب مرغ بقیه مواد رو بزار و وقتی پخت جو رو بریزآب زیاد نریزی اصلا، چون خامه و شیر سوپ رو شل میکنهاگه موادت مثل جو و مرغ آماده باشه،نهایت ۲ساعتع آمادستشهرتون هواگرمه؟
maman_a_ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 6300 اخه خیلی میگن من هیچی بلد نیستم میخام سنگ تموم بزارم بهترین دست پختم داشته باشی هنرمند باشی بازم همینو میگن
امیدواوا عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 4364 توسایت اشپزخانه ی کوچک من نگاه کن مقدارها روهم گفته فقط فردااومدن اعتمادبه نفس داشته باش هی نگو ببخشید غذاهام بده تشکر کردن بگو نوش جانتون