2777
2789
عنوان

فقط اونایی که جان سخت و دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 105 پست
چرا زنده میمونه به خاطر همین اسم فیلم جان سخته.حامد خب همه و بدبخت کرد باباشم که زیر گرفت

حامد چیکار کرد ؟ نمی‌خواست قاتل برادرش اعدام شه حقم داشت

درسته کار اشتباه زیاد کرد ولی داغ دیده بود

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پدرشو کار اشتباهی کرد زد ولی حداقل آدم نکشت !الهامم که خب نمیشد دیگه باهاش باشه با خواهر قاتل داداشش ...

من اصن نگفتم باید با الهام میموند قصاص حق اوناس هرکاری بخوان میتونن بکنن فقط با زدن پدرش موافق بودم ب هر حال پدرش بود چ قصدش کشتن بود چ نبود قضیه الهام هم خودش تو مستی بش اعتراف کرد دلش باهاشه ولی ب خاطر برادرش نمیخواد باهاش باشه منم جاش بودم دنبال انتقام میبودم پس حق داره ولی حق نداش پدرشو بزنه

ب عنم

نمیدونم ماه عسلو دیدید یانه ولی یه قسمتش خیلی مشابه با جان سخت بود که یه خانم و اقایی میرن دنبال گنج ...

اره منم دیدم تو اینستا کلیپ همین خانوم و گذاشتن و گفتن و از داستان اون فیلم و ساختن

شهرام چرا اشکانو نجات نداد ؟ چرا هیچ اعتنایی به اونایی که تو چاه بودن نکرد ؟ خیلی عجیب بود

برای اینکه کل الماس برا خودش باشه از اولم اونا و برای حمالی میخواست

فرزاد اعدام نمیشه همه بچه هاا جز اشکان میمیرن اما هانیه رو نمیدونم چی میشه اما کاش میشد داماد خانواد ...

من نمیدونم این دامادشون چرا دهن لقه. هرچی میشه میره به حامد میگه.

من و بابام. شما و همه

من اصن نگفتم باید با الهام میموند قصاص حق اوناس هرکاری بخوان میتونن بکنن فقط با زدن پدرش موافق بودم ...

آره کله خر بود بخاطر اینکه باباش رضایت نده هرکاری کرد 

ولی حتی اگه با الهام میموندم نمی‌تونستن باهم ازدواج کنن که یجورایی مجبور بودن کات کنن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

ولی اخه شهرام بیشرف تو ک میدونستی بچه ها خیلی گیرتن و بدون تو الماسو نمیفروشن چرا گفتی اون پسره کر و لاله تا اینا جلوش حرف بزنن و این بلارو سرشون بیاره خو خودت عین ادم مثل همین الان ک اومدی جاسوسی میومدی

چون قبلش اون کر و لال عه رفت صداش کرد اشکانم وانمود کرد که مرده صدایی نداد بعدشم که شهرام اومد بارم ...

آره ولی خیلی بی تفاوت رفت

حداقل میتونست یه نگاه بندازه 

بیشتر ببینید
ولی اخه شهرام بیشرف تو ک میدونستی بچه ها خیلی گیرتن و بدون تو الماسو نمیفروشن چرا گفتی اون پسره کر و ...

بچه ها ک نمیخواستن شهرامو بپیچونن جلو اون پسره ک کر و لال بود هم چیزی نگفتن و همین پسر شهرامو پیچوند یا شهرام فک کرد همه بچه ها مردن و اقدامی نکرد یا از قصد این کارو نکرد 

ب عنم