2777
2789
عنوان

پشیمونم که اومدم سفر

179 بازدید | 11 پست

سرکار بودم تا ۲۸اسفند و فرصت نکردم خونه تکونی کنم.گفتم میام مسافرت هم آب و هوایی عوض می‌کنم و هم مهمون نمیاد خونه‌م رو ببینه.

چندتا شهر رفتیم اما سفرم کوفتم شد. واقعا با بچه کوچیک سخته مسافرت. تو مسیر رفتن به شهر دوم کفشم هم گم شد. نو بود. چند بارم دعوامون شد.

کلا دلم گرفته. وقتی میبینم زن و شوهر جوون میرن سفر و کلی گشت و گذار و کلی خرید، دلم میشکنه گریه‌م می‌گیره.ما ده سال اول زندگیمون واقعا اوضاع مالیمون داغون بود. حتی یه مسافرت کوچیکم نمیتونستیم بریم. حالا هم که بچه‌ها هستن و سفر رو زهرمارت میکنن.

چقدر من سختی کشیدم تو این ده سال و هنوزم که بکشم. چقدر حسرت مالی و عاطفی تو دلم تلنبار شده. چقدر غصه دارم.

انقدر دلم میخواد چشمامو ببندم و دیگه بیدار نشم. خیلی خسته‌م.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رفتین هتل یا چادر؟ اگه چادر که مقصر بچه ها نیستن واقعا

هتل بودیم. نه، توی رفتن به جاهای تفریحی‌ اذیت میکردن. همش میخ استن بغل بشن. هرچی میدین میخواستن بخرن. بهونه میگرفتن که گرمه، سرده. 

مث منی میرم سفر انقد بچم اذیت میکنه از اونورم شوهرم سر من در میاره و خیلی بداخلاقی میکنه باهام

دقیقا. شوهر من انقدر بداخلاقه مجردیش هم از خانواده‌ش هیشکی باهاش سفر نمیرفت

دقیقا. شوهر من انقدر بداخلاقه مجردیش هم از خانواده‌ش هیشکی باهاش سفر نمیرفت

چه جالب شوهر منم مجردیش بداخلاق بود الان نه تنها مسافرت تو مهمونیهام همه جمع میشن میرن به شوهرم نمیگن 

به من میگن تو بیا شوهرت نیاد 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید