بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️
ترند نبوده اونم اونقدر پول نداشته که بخواد بخره😭😭😭😭
مگه نمیگی دیگه همسایه نیستین؟ازکجا در جریان همه اموال و داراییشون هستین؟
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
منم سال ۸۷یه ساعت خریدم ۳۵۰۰برندرومانسون سال نود و چهارردستم بود تو تاکسی نشستم داستم باز یمیکردمبا قفلش کوشیم و جواب دادم یادم رفته بود بیندمش بعدا پیاده شدم فهمیدم افتاده بوده ولی جون تاکسی محل بود میشناختمش گفتم میبینمش میکیرم از ش بعدا بهش گفت گفت نه چی ساعت لابد مسافرت بردن یروز اتفاقی دخترش جلو ماشینش بود دیدم ساعتم دست کرده بود اون ساعت نزدیک ۲۰۰ملیون پولشه الان و سوای اون یادگار تولدم بود 😔😔😔
میشه برای روحپدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️