2777
2789
عنوان

فردا اول ماهه و دوشنبه س برای شروع ختم واقعه برای ثروتمند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 129 پست

ی مشکلی دارم

چله گرفتم حل نشد

خیلی دلم گرفته بود با خودم گفتم از فردا یه چله دیگع هم بگیرم

این تاپیک دیدم دلم گرم شد شاید ی نشونه بود

چلمو از فردا دوباره شروع میکنم 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر وقت اول ماه بیوفته روز دوشنبه این ختم رو میگیرن تا ۱۴ روزاینطوری که روز اول یدونه میخونی روز دوم ...

من الان چله دارم ۴۰ روز ایت الکرسی اینم میتونم بخونم

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
ی مشکلی دارمچله گرفتم حل نشدخیلی دلم گرفته بود با خودم گفتم از فردا یه چله دیگع هم بگیرماین تاپیک دی ...

ختم ۱۴ روزه س

صفحه های قبل نوشته شده چطوره

ان شالله حاجت روا شی

التماس دعا برای فرج 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
من الان چله دارم ۴۰ روز ایت الکرسی اینم میتونم بخونم

اینم ختم ۱۴ روزه س

روز اول یکی

روز دوم دوبار

تا روز چهاردهم ۱۴ بار  

سوره واقعه بخونی

التماس دعا برای فرج

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
اینم ختم ۱۴ روزه سروز اول یکیروز دوم دوبارتا روز چهاردهم ۱۴ بار سوره واقعه بخونیالتماس دعا برای فرج

مچکر

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
چرا از امشب؟فردا مگه اول ماه نیست؟

من شبا وقت دارم بخونم 

بخاطر همین امشب بعد نیمه شب شروع میکنم 

ولی اره روز دوشنبه باید شروع بشه

بیشتر ببینید
هر روز یه مرتبه یا تا ۱۴ روز و ردز چهارده ۱۴ بار؟چشم مرسی ک گفتی عزیزماجرت با امام زمان

روز اول یه بار 

روز دوم دوبار 

روز سوم سه بار

تا روز چهاردهم که چهارده بار 

هرروز یه دعا هس باید خونده بشه 

پنج شنبه ها هم یه دعا داره که باید بخونین

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
روز اول یه بار روز دوم دوبار روز سوم سه بارتا روز چهاردهم که چهارده بار هرروز یه دعا هس باید خونده ب ...

مرسی عزیزم

بیشتر ببینید