2777
2789
عنوان

نامزدم به شدت مختلفه که من بیرون از خونه کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 48 پست
چون دلش نمیخواد دل مردی برای تو بسوزه... فکر میکنه تو بری سر کار مردای دیگه فکر میکنن اون برای تو کم ...

توافق؟؟؟؟؟

اومدیم همین آقا بعد چندسال زندگی و بچه خیانت کرد زنی که پشتوانه مالی نداره توانایی کسب درآمدی نداره سنش هم بالاتر رفته و  شروع شغل سخت میشه براش باید چکار کنه؟ بخاطر یه لقمه نون بمونه و تحمل کنه؟

هیچ آدمی تاکید میکنم هیچ آدمی رو نمیشه صد درصد شناخت . آدم‌ها ممکنه تغییر کنن 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما متاهلی یا مجردی؟

متاهل هستم ۱۶ ساله ازدواج کردم 

و فراوان دیدم زنهایی که توی رفاه زندگی میکنن اما کوچکترین مخالفتی با همسرشون کنن تمام اپشن ها براشون قطع میشه و کاسه چه کنم چه کنم دستشون میگیرن 

متاهل هستم ۱۶ ساله ازدواج کردم و فراوان دیدم زنهایی که توی رفاه زندگی میکنن اما کوچکترین مخالفتی با ...

منم ده ساله تجربه زندگی مشترک دارم...

ولی براساس تجربیات خودم کامنت گذاشتم 

و تجربیات زنان شاغلی ک تعادل زندگیشون بهم خورده 

من خودم شاغل بودم زندگیم روی روال بود و همسرمم همراهی میکرد... 

خلاصه قطعا زاویه دید شما هم درسته زاویه دید من هم ... 

تصمیم با استارتر هست و اینکه معیار انتخاب همسرش چی باشه 

ایشون از همین حالا سعی در کنترل شما داره. مگه خودتون قدرت تصمیم‌گیری ندارید که یکی دیگه باید بگه چیکار کنید؟

بامزه‌ها, پیشنهاد دوستی موستی ندین.بنده همسررررر دارم و دنبال دوست موست نیستم.