2777
2789

اصلا نباید رعایت کنید هر چی میخوان بخرن وسیله خوب رو بردارید و لازم نیست رعایت کنید و درک کنید چون دیگه خورده میبیننتون.نمیگن چشم‌و دل سیر هستین یا دارید رعایتشونو میکنید

من جاریم ۸ سال پیش ازدواج کرده برای لیست جهیزیه سرویس مبل و گاز فر و یخچال و لباسشویی و فرش و جاروبرقی تلوزیون و زیر تلوزیون و آینه شمعدان برنز و جاکفشی نوشته بودن و خانواده نامزدم براش خریدن تازه برای طلا و وسیله و همه چی کلی گردانده بودشون و برای لباس هم کلی شهر گردانده بودنشون جشن عقد ۴۰۰ تا براش غذا دادن و عروسی ۲۰۰ مهمون های اونا رو غذا دادن براش فیلمبردار گرفتن و ارگو  همه چی بهترین با اینکه جاریم جهاز زیادی نزاشته بود

بعد من بابام همه چی برای بهترین خرید مبل سلطنتی خودش خرید گفت شما تخت بخرید و گاز معمولی برداشتم بابام‌خودش برام بهترین مارک ظرفشویی رو خرید آخرم خاله پسر باهام دعوا کرد که مامانت و بابات به چه حق بهترین ظرفشویی رو خریدن که خواهر منم مجبور شه لباسشویی همون مارک رو بخره 

بابام عروسی رو گفت خودم خرج مهمونامون میدم اینطور رسم‌داریم 

اونا فیلمبردار و هیچی گفتن نمیارم بابام همه رو گفت خودم میگیرم برای خرید وسیله هم من همش رعایت کردم و هز جا منو بردن خرید کردم و نبردمشون جای دیگه 

آخرم چیشد گفتن برات تختم و آینه  کنسول و‌جا کفشی  نمی‌گیریم الان شاید بعد از عروسی خریدیم الان بخواب رو زمین بعد گفتن تلوزیونم میزنیم به دیوار و پیرهنم نمیگیریم. بابات برات لباس خریده لباس زیاد داری ما نمیخریم برات

پس اصلا راضی نباشید و کم نخواهید ازشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خاله پسره چقد پررو بوده باورم نمیشه چ آدمایی پیدا میشنا چجوری روشون میشه

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید

شک نکن مردا جنس شون همینه به زنی که زیاد پول خرج کردن فکر میکنن چیز خاصیه و بیشتر مراقبش هستن اکثرا 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
ولی به نظرم نسخه زندگی خودمون برا همه نپیچیم اونم تو این اوضاع اقتصادی

نه به نظرم من نباید خیلی رعایت کرد من خیلیارو دیدم اینطوری 

بخدا با جاریم خیلی از من بهتر بودن با اینکه من همش رعایت کردم 

بعد یه مدت دیگه میگفتن این که حالیش نیست این که بلد نیست نمی‌گفتند من رعایت کرپم

خوب شاید همسرش براش کرده 

من تنها عروسی بودم که عروسیم تو تالار بود و ۶۰۰ نفر رزرو کرد 

جاریام بهشون بر خورد از خرید و ...

تیکه مینداختن و اینا که من اخرش گفتم تو جمع که همسم از جیب خودش کرده و عمه برای من عینه شما دقیقا دوتا النگو دوتا بالش و دوتا تشک داده و فرقی نذاشته

موافق نیستم :/

اعتقاد دارم باید به پای ادمش باشی اذیتش نکنی وقتی میبینی داره تلاش میکنه برای زندگیش تشویق اش کنی نه اینکه بیشتر تحت فشار بزاری

البته این فقط نظر منه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍