اصلا نباید رعایت کنید هر چی میخوان بخرن وسیله خوب رو بردارید و لازم نیست رعایت کنید و درک کنید چون دیگه خورده میبیننتون.نمیگن چشمو دل سیر هستین یا دارید رعایتشونو میکنید
من جاریم ۸ سال پیش ازدواج کرده برای لیست جهیزیه سرویس مبل و گاز فر و یخچال و لباسشویی و فرش و جاروبرقی تلوزیون و زیر تلوزیون و آینه شمعدان برنز و جاکفشی نوشته بودن و خانواده نامزدم براش خریدن تازه برای طلا و وسیله و همه چی کلی گردانده بودشون و برای لباس هم کلی شهر گردانده بودنشون جشن عقد ۴۰۰ تا براش غذا دادن و عروسی ۲۰۰ مهمون های اونا رو غذا دادن براش فیلمبردار گرفتن و ارگو همه چی بهترین با اینکه جاریم جهاز زیادی نزاشته بود
بعد من بابام همه چی برای بهترین خرید مبل سلطنتی خودش خرید گفت شما تخت بخرید و گاز معمولی برداشتم بابامخودش برام بهترین مارک ظرفشویی رو خرید آخرم خاله پسر باهام دعوا کرد که مامانت و بابات به چه حق بهترین ظرفشویی رو خریدن که خواهر منم مجبور شه لباسشویی همون مارک رو بخره
بابام عروسی رو گفت خودم خرج مهمونامون میدم اینطور رسمداریم
اونا فیلمبردار و هیچی گفتن نمیارم بابام همه رو گفت خودم میگیرم برای خرید وسیله هم من همش رعایت کردم و هز جا منو بردن خرید کردم و نبردمشون جای دیگه
آخرم چیشد گفتن برات تختم و آینه کنسول وجا کفشی نمیگیریم الان شاید بعد از عروسی خریدیم الان بخواب رو زمین بعد گفتن تلوزیونم میزنیم به دیوار و پیرهنم نمیگیریم. بابات برات لباس خریده لباس زیاد داری ما نمیخریم برات
پس اصلا راضی نباشید و کم نخواهید ازشون