2777
2789

بچها هر سال فروردین ی قسمت از خونمون گنجیشک میاد لونه درست میکنه و دوسه ماه بعد ک بچهاش بزرگ شدن میرن🥲

سال اولی ک لونه درست کرد دوسه روز بعد از این ک دیدیم من ماشین خریدم و کلا سال پربرکتی برامون بود

سال بعدش مامانم ی طلای سنگین خرید

بعد امروز صبح بابام زنگ زد ک میخوام ی چیزی بخرم ک دوسه ساله منتظرش بودیم و خیلی واسش ذوق داریم و الان فقط امضای قراردادش مونده🥲

بعدش اتفاقی  از اون قسمت خونه رد میشدم دیدم پرندهه آروم آروم داره علف و این چیزا میاره خونه درست کنه باز

نمیدونم چرا حس میکنم برامون خوش قدمه و روزیشو هرسال با خودش میاره

من خرافاتیم یا شما هم ب اینجور چیزای ک پیش مییاد اعتقاد دارید؟

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

اگه بهشون فکر نکنیم که زندگی غیر قابل تحمله 

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه گلی درسته منم شنیدم امروز هم تو حیاطمون لونهه درس میکنن؟ 😄

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

بیشتر ببینید

خرافاتی نیستی 

حیوانات برکتن بخصوص اینکه شما کاریشون ندارید و میذارید بچه هاشو اونجا به دنیا بیاره و اذیت نمیکنید این خودش کار خیریه و اونا حتما بعد رفتن شون دعاتون میکنن 

هر چیزی اومد نیومد داره حتی ی گلی ک توی خونت میاری یا توی حیاط باغچه ات میکاری حتی کوچیک ترین چیز ها بله ب شدت اعتقاد دارم 

میگن سگ نجس و... من ی سگ آوردم از وقتی اومد توی زندگیه ما پول از زمین و زمان جور میشد واسه ما خونه مون تکمیل شد ماشین عوض کردیم موتور سنگین گرفتیم و... ولی متا سر ی دعوا با همسرم واگذارش کردم و الان هم بهم پس نمیدن دیگ

این اعتقاد و خوش یمنی رو توو دلت نگه دار و ب کسی نگو

نباید بگیم؟🤦🏻‍♀️وای من همه جا میگفتم حواسم باشه پس🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂