2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با بنز برید فرودگاه و از ایران برید آلمان ماست بخرید برگردید میل کنید

ی سوال چرا زدید تا ابد کاراموز؟ 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید
والا دیگه نمیتونم پیشت بی ادب باشم 😔🤣

از دیشب چه با ادب شدم🥰😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

ی سوال چرا زدید تا ابد کاراموز؟

کارآموزیم تموم شده ؛ خواستم یه چرتی تحت عنوان تواضع گفته باشم /=

(روزم اعصاب ندارم و منطقی صحبت میکنم 😫😂)

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید
کارآموزیم تموم شده ؛ خواستم یه چرتی تحت عنوان تواضع گفته باشم /=(روزم اعصاب ندارم و منطقی صحبت میکنم ...

اهاااا 

قبول باشه یذره دیگه مونده به اذان😂💖

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید
نی نی بساخید نی نی میخوام مرسی اح

😂😂😂

خودمم نمیدونم دیشب چی شد 

میترسممم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اون باید بدونه دیگ😔🤣منظورم پارتنرته

میگم میگه نمیدونم 

هر دفعه میگه نمیدونم ولی میدونه 😂

هعی ۳۸۵ درهم قیمته فقط یک بستشه یعنی تو فقط یک تیکه کوچولو خوردی؟

😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید