amertat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 422 عنوان فرفری تاج سری گل دختری یه تک پا بیا به من مشاوره بده 137 بازدید | 24 پست دوستان گلممممم یه راهی بگین مثل پروتئین تراپی و نمیدونم این چیزا که دیگه نخام استایل بدم هربار بعد از حموم موهامو 1404/01/10 | 13:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 11920 عنوانت قشنگ بود🥹🥹🥹😍😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
amertat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 422 حالا اگه مینوشتم مادر شوهر میرفت تو پر بازدیدا🥲
amertat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 422 استایل دادن بعد از حمام تنها راه حل برای موی فر خیلی طول میکشه
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 11920 قربونت بشم🥲 خدانکنه فرفری خانوم😍😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2507 موهاتو بعد اینکه از حموم میای بیرون ببافیعنی هرموقع که بازش کنی انگار تازه از سالن آرایشگاه برگشتی فرای ریز یکمم حالت موج دار میگیره مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
amertat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 422 موهاتو بعد اینکه از حموم میای بیرون ببافیعنی هرموقع که بازش کنی انگار تازه از سالن آرایشگاه برگشتی ف ... نه من فرام خیلی خیلی خوشگلن ولی حوصله استایل دادنشونو ندارم کنکوریم وقت ندارم بخام همش اسکرانچ کنم
shokofeh_narang عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 4452 تنها راه استایل کردنه از این سرش های سشوار بگیر اسمش رو نمیدونم 😂 شبیه سر شور های سیلیکونی هساا
shokofeh_narang عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 4452 نه من فرام خیلی خیلی خوشگلن ولی حوصله استایل دادنشونو ندارم کنکوریم وقت ندارم بخام همش اسکرانچ کنم وقتی از حموم میای گیسشون کن
amertat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 422 تنها راه استایل کردنه از این سرش های سشوار بگیر اسمش رو نمیدونم 😂 شبیه سر شور های سیلیکونی هساا اره دیفیوز ولی همش یادم میره 😂