من حدود 7/8ماهه که با بابام صحبت نمیکنم حتی سلام ام نمیدم سر اینکه روز عاشورا با دوستام رفته بودم مسجد شمع روشن کنم زنگ زد کجایی کی میای منم پاشدم اومدم دعوا که مگه من بچم زنگ میزنین امشب همه بیرونن هنوز شب نشده بود رنگ زدی و بابامم تا میتونس کتکم زد ...
دیشب اومد سر شوخی باز کنه لپمو بکشه دستشو هل دادم گفتم ازت متنفرم ادم از هر چی بدش میاد میاد طرفش ..
اونم گف عع اینطوریه سوییچ ماشینو و یدکشو برداشت برد گف دوست نداری اینارم نداشته باش غذاام نخور .. من تا قبل این 3ماه کار میکردم ینی از 17سالگی کار کردم و هزارتومن ازش نگرفتم فقط تنها چیزی که برام گرفته بود ماشینه ...صب اورد دوبارع سوئیچو گذاشت و من برنداشتم با ماشین بیرون رفتم کتابخونه
من یه 3دونگ زمین دارم صب به مامانم گفتم بگو 3دونگو و بزنه به اسمم ماشینو میزنم به اسمش در نظر دارم طلاهای پس اندازمو بفروشم ماشین بخرم البته پراید 🤦🏻♀️و اینکه من هر روز میرم کتابخونه تا 6ماه اینده و راهمم دوره امروز با ماشین بیرون اومدم خیلی سختمه با اینهمه کتاب نمیدونم الان چیکار کنم از یه ور اصلا دوست ندارم به اون ماشین دیگ دست بزنم از یه ور پراید دوس ندارم از یع ور میترسم نکنه خرج باز کنه نتونم از پسش بر بیام و اینکه شما جای من بودین چیکار میکردین؟