2777
2789

من حدود 7/8ماهه که با بابام صحبت نمیکنم حتی سلام ام نمیدم سر اینکه روز عاشورا با دوستام رفته بودم مسجد شمع روشن کنم زنگ زد کجایی کی میای منم پاشدم اومدم دعوا که مگه من بچم زنگ میزنین امشب همه بیرونن هنوز شب نشده بود رنگ زدی و بابامم تا میتونس کتکم زد ...

دیشب اومد سر شوخی باز کنه لپمو بکشه دستشو هل دادم گفتم ازت متنفرم ادم از هر چی بدش میاد میاد طرفش ..

اونم گف عع اینطوریه سوییچ ماشینو و یدکشو برداشت برد گف دوست نداری اینارم نداشته باش غذاام نخور .. من تا قبل این 3ماه کار میکردم ینی از 17سالگی کار کردم و هزارتومن ازش نگرفتم فقط تنها چیزی که برام گرفته بود ماشینه ...صب اورد دوبارع سوئیچو گذاشت و من برنداشتم با ماشین بیرون رفتم کتابخونه 

من یه 3دونگ زمین دارم صب به مامانم گفتم بگو 3دونگو و بزنه به اسمم ماشینو میزنم به اسمش در نظر دارم طلاهای پس اندازمو بفروشم ماشین بخرم البته پراید 🤦🏻‍♀️و اینکه من هر روز میرم کتابخونه تا 6ماه اینده و راهمم دوره امروز با ماشین بیرون اومدم خیلی سختمه با اینهمه کتاب نمیدونم الان چیکار کنم از یه ور اصلا دوست ندارم به اون ماشین دیگ دست بزنم از یه ور پراید دوس ندارم از یع ور میترسم نکنه خرج باز کنه نتونم از پسش بر بیام و اینکه شما جای من بودین چیکار میکردین؟

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرم فعلا غرورتو بزار کنار و سوئیچ ماشینو بردار ، حداقل بخاطر خودت

ینی شما بودی اینکارو میکردی ؟ با اینکه متنفری از بابات و فک میکنه چون ماشین خریده برات و زیر پاته بهترین بابای دنیاست؟ 

یا باید غرورتو پیش بابات بذاری کنار و ماشینو بگیری 

یا غرورتو پیش بقیه بذاری کنار و پرایدو بگیری 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

زیادی کینه ای هستی قشنگمدرسته کتکت زد کارش زشت بوده ولی دیگه ۷ ماه قهر زیاده

اتفاقا اصلا کینه ای نیستم دست خودم نیس به شدتی بود که من 3روز سرکار نرفتم میبینمش تپش قلب میگیرم من حتی سر غذا ام نمیام وقتی اون هست 🤦🏻‍♀️نمیتونم ببخشمش

یا باید غرورتو پیش بابات بذاری کنار و ماشینو بگیری یا غرورتو پیش بقیه بذاری کنار و پرایدو بگیری

نمیدونم چیکار کنم ولی اون ماشینه از چشمم افتاده فک نمیکردم همچین ادمی باشه که بدونه الان تو سختیم و بابد تمرکز کنم رو درسم اینکارو کنه و فک میکنم اگه بگیرم ازش با منت میشه

معذرت خواهی نکرد؟

طلبکارم هست یکبارم نکرده که بگم حدااقل فهمید اشتباه کرده .. من اون شب با پای خودم رفتم بیمارستان اصلا وژدان توش نیست .. در صورتی که تایپکای قبلمو بخونی بابام تومور مغزی داشت من کلی فداکاری کردم براش