2777
2789
عنوان

اگه اون یه زنه پس من چی ام

861 بازدید | 45 پست

سه ساله یه مستاجر داریم که مرد خوبیه

ما اومدیم مسافرت شهر اونا 

اونم  مارو دعوت کرد باغ پدر زنش 

خلاصه که رفتیم اونجا 

نگم براتون از تیپ و کلاس زنش 

موهای بلوند و کراتین شده 

لب های ژل زده خیلی کم و با کلاس

ناخون های دست و پاش کاشت شده 

میگفت برای خونه هفته ای یه بار کمکی میارم 

میگفت فقط با هواپیما میام شهر خودمون و برمیگردم 

لباسای خوب و نو 

شوهرش  همه ی کارای کباب و خرید رو انجام می‌داد خانومه فقط حواسش به بچه ی نو پاش بود 

منم سفره رو انداختم  ظرفا رو شستم و رخت خواب رو جمع کردم 

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماهم کلفت خونه شوهریم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

با اینکه ما چند برابر اونا مال و ثروت داریم 

من با لباسای قدیمی و صورت اصلاح نشده موهای مشکی و دست های چروکم احساس خیلی بدی کردم 

شوهرم اصلا نمیزاره کمکی بیارم برای خونه چون بد دله و حساسه

هر چی هم گفتم با هواپیما بریم مسافرت گفت نه من نمیتونم تو شهر غریب بی ماشین باشم 

بیخیال

هرکی یه مدل زندگی داره دیگه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
با اینکه ما چند برابر اونا مال و ثروت داریم من با لباسای قدیمی و صورت اصلاح نشده موهای مشکی و دست ها ...

اگر میخوای باید از تغیرات کوچیکتر شروع کنی

مثلا اول به موهات برس

فیشیال برو

لیزر

از اینجور کارا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
زنه خوشگله؟چیکارست خانه دار یا شاغل

اره خوشکل بود 

شوهرش ازدواج دومشه خانومه رو نمیدونم 

با ایکه از من هشت سال بزرگتر بود اما تقریبا هم سن نشون میدادیم

اره خوشکل بود شوهرش ازدواج دومشه خانومه رو نمیدونم با ایکه از من هشت سال بزرگتر بود اما تقریبا هم سن ...

نمیدونم چرا زن دومیا انقدر عزیز میشن واسه شوهر

توهم به خودت برس عزیزم. 

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

اگر میخوای باید از تغیرات کوچیکتر شروع کنیمثلا اول به موهات برسفیشیال برولیزراز اینجور کارا

لیزر که میرم 

از سال جدید باید دست به کار بشم 

میخوام ماهی دو روز برا خودم وقت بزارم 

یه آرایشگاه برم 

یه پاکسازی 

یه خریدی جایی

مشکل مالی ندارم مشکلم اینه که دو تا بچه دبستانی دارم با یه شوهر حساس 

شوهرم و بچه ها سر وضع و لباسشون خوب بود اما خودم افتضاح بودم

خب چرا ب خودت نمیرسی با اینکه میدونی خوبه ولی اهمیتی ب خودت نمیدی

چی بگم والا خواهر 

دو تا پسر دبستانی فوق شیطون دارم و یه شوهر حساس 

میرم بازار هر کدوم رو به یه طرف دستم رو میکشن و اسباب‌بازی و لباس و لوازم التحریر  میخوان 

شوهرمم که وقت نمیزاره و دائم سر کاره 

دائم یا مدرسه میبرم و میارم یا باشگاه یا کلاس زبان یا کلاس ریاضی یا پارک یا خرید برای خونه و بچه ها

چرا صورتتو اصلاح نمیکنی؟

صورتمو لیزر کردم تو شارژه 

چند روز مونده به عید داشتم میرفتم آرایشگاه که مادر همکلاسی پسرم زنگ زد و گفت پسرت تو مدرسه زده دماغ پسرمو شکونده 

منم به حدی ناراحت شدم و غصه خوردم که آرایشگاه نرفتم 

شامم نتونستم بخورم از غصه