2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی خواستگاری چی پوشیدین❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 52 پست
نه پسره که منو با مانتو هم دیده مادرشم رفت و امد ثراره داشته باشیم قبل خواستگاری میبینه بدون چادر من ...

چادرت حیلی عروسانه هست و مناسب خواستگاری نیست. 

یه چیز بهتر سر کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
اسی منم چادر پوشیدمچادرمم زمینش سفید بود با گلای صورتی یکمم براق بود خیلی خوب بود

عکسشو گذاشتم نظرتو میگی

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم همونطوری ک هستی تیپ بزن 

اگه داخل خونه چادر نمیپوشی جلو اونا هم نپوش 

چون  رفتار های شما تو جلسات خاستگاری شما نشون دهنده سبک زندگیته 

اگر بپوشی خانواده همسرت میگن خو همیشه میپوشه و براشون انتظار میشه و تو در اینده اذیت خواهی شد چون کنار گذاشتنش برات میشه معضل 

من میپوشیدم داخل خونه جلو مهمان

تو خاستگاریمم پوشیدم=)

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دمت گرم بابا خیلی خوبی

ممنون، منظورم اینه خیلیا چادری نمیخواند

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بیشتر ببینید
عزیزم همونطوری ک هستی تیپ بزن اگه داخل خونه چادر نمیپوشی جلو اونا هم نپوش چون رفتار های شما تو جلسا ...

انگار با چادر چی نمیتونن ببینن که بدون چادر میتونن ببینن

منم چادر سرم کردم 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
عزیزم همونطوری ک هستی تیپ بزن اگه داخل خونه چادر نمیپوشی جلو اونا هم نپوش چون رفتار های شما تو جلسا ...

بهش راجع به این گفتم که من تو خونه مانتو بلند میپوشم موقع پذیرایی

ولی یه بار غیر مستقیم گف مگه برا خواستگاری چادر نمیپوشن!!!

ولی گفته هم که زنداداشاش مهمونیا مانتویی و با حجابن

ولی نظرش اینه خواستگاری فقط با مانتو نباشم

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

ما توی جمع و مهمونی های خانوادگی ای که نامحرم هست هم چادر سرمونه اگر قراره بعدا توی مهمونی های خانوادگی شون چادر بذاری توی مراسم خواستگاری هم چادر بپوش حتما

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
ممنون، منظورم اینه خیلیا چادری نمیخواند

اره متاسفانه 

باز یکی بد چن وقت میاد خواستگاری چش ندارن و میگن همش مذهبیا خواستگار دارن 

اره تو هم اگه فک میکنی موقعیتمون خوبه یکم  از گشادیت کم کن خودتو به همه نشون نده چادر بزار ببین خوبه یا بد

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
انگار با چادر چی نمیتونن ببینن که بدون چادر میتونن ببیننمنم چادر سرم کردم

نه نه اصلا بحث دیدن نیست 

اونیکه بخواد بدون چادر ببینه جلسه اول فقط خانوما میان و دختر خانم حتی روسریم سرش نمیکنه اگر بخواد 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این بیشتر بدرد سر عقد میخوره یکم یه جور دیگه بگیر

خب برای عقد که باید پسر بخره😕

میخواستم ازین چادرای دور دوزی شده عقدی بگیرم

این برا کاغذ نویسی و بله برون که بزگترا میان مناسبه؟

برا خواستگاری یه کار دیگه ای کنم

خب برای عقد که باید پسر بخره😕میخواستم ازین چادرای دور دوزی شده عقدی بگیرماین برا کاغذ نویسی و بله ب ...

اره بله برون خوبه 

اره عقدم از اونا بگیر مده الان 

یکم چادرتو موقع خواستگاری دخترونه انتخاب کن زیاد زنونش نکن

نه نه اصلا بحث دیدن نیست اونیکه بخواد بدون چادر ببینه جلسه اول فقط خانوما میان و دختر خانم حتی روسری ...

اره دیگه اینی که این گفته فک کنم دامادم هست همراهش