2777
2789
عنوان

اومدیم مهمونی دخترم تو جا جیش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 55 پست

من اگه میزبان باشم همچین چیزی پیش بیاد اصلا ناراحت نمیشم فک نکنم کس دیگه ای هم ناراحت بشه 

پیش میاد دیگه 

بگو حالا بهش 

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت.                    ❤️‍🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اگه میزبان باشم ناراحت نمیشم چون خودم بچه دارم .اگه بچه داشته باشم کاملا این موضوع درک میکنن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
۶ سالشه. حمامش کردم آخر شب سردش شده احتمالاخیلی خجالت میکشم بگم به میزبان

خجالت نداره

خب بچه‌س. خیلی هم بزرگ نیست که

بهتر از اینه بعدا بفهمه و پشت سرت بگه چقدر نفهم بود

زیر ۲۵ سال رپیلایم نکنه... مرسی اَه😏

به نظرم اگه تشک نازک هست و سنگین نیست و خونه ی میزبان حیاط داره خودتون بشورید تشک رو. اما اگه ازین تشکای سنگین هست بدین خشک شویی.

به میزبان هم اطلاع بدید بالاخره بچه هست، برای هر کسی ممکنه پیش بیاد، إن شا ٕ الله که درکتون میکنن و ناراحت نمیشن. 

ازین به بعد حتی با وجود اینکه فرزندتون بزرگ هست یه تشک نازک که بین دو لایش مشما باشه با خودتون ببرید سفر، اینجوری دیگه خیالتون راحته. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

قطعا میزبان شما رو درک میکنه

با یه عذرخواهی بهشون اطلاع بدید

بچه اونجا نباشه، نه بچه شما، نه بچه های میزبان

بعدم پتو و تشک و هرچی که بوده رو بذار تو ماشین و ببر خشکشویی، چون اگه بخوای تو خونه بشوری هم شما معذب میشی هم صاحبخونه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
چه زشتمن باشم بهم برمیخوره پول بذارن تو پاکت بدنخودشون یا ببرن خشکشویی یا برن ی دونه نو بخرن اینجوری ...

وا مگه هتله پول بذاره تو پاکت؟

تو حیاط یا بالکن یه اب میگیره به تشک حل مبشه

این کارا چیه؟

زیر ۲۵ سال رپیلایم نکنه... مرسی اَه😏

۶ سال خیلی خجالت میکشم

لطفا خجالت نکش .خب شده دیگه باخجالت چیزی درست نمیشه که دخترتونم دعوانکن .دست خودش نبوده ..دعواش کنی .ممکنه دوباره تکرار بشه ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
به نظرم اگه تشک نازک هست و سنگین نیست و خونه ی میزبان حیاط داره خودتون بشورید تشک رو. اما اگه ازین ت ...

مگه خشکشویی تشک هم میشوره؟!؟

اخه تشک که تو هیچ ماشینی حتی خشکشویی جا نمیشه

استارتر تشکش چه مدلیه؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید