2777
2789
عنوان

ادای جدید جاریم منم دعوا درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 24633 بازدید | 265 پست
خوب هرکسی یک نظری داره ...اگه من جای جاری اسی بودم خودم براشون درست میکردم ...

اصلا خودشون ویلا دارن استارتر همون چهار پنج تا خانواده رو دعوت کنه روزی چهار وعده براشون برنج بپزه

ببین همچین کاری می‌کنه ؟ قطعا نه

کل این برنامه رو راه انداخت که جاری رو خراب کنه😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه بیشعور هستن فقط شما شعور داری!خفه امون کردی با اون شعورت

والا من ادعای باشعوری نداشتم! و از نظرم هرکسی دارای یک سطح و عقل و شعور هست!  ناراحتی؟؟ ریپ نمیزدی

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اصلا خودشون ویلا دارن استارتر همون چهار پنج تا خانواده رو دعوت کنه روزی چهار وعده براشون برنج بپزهبب ...

والا من از جریان کارای اسی و سیاستش خبر ندارم ..درکل میگم یه لیوان چایی ارزش ناراحت کردن نداره 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

والا من ادعای باشعوری نداشتم! و از نظرم هرکسی دارای یک سطح و عقل و شعور هست! ناراحتی؟؟ ریپ نمیزدی

یه تنه همه رو ریپلای میکند و انگ بیشعوری میچسبونید و انتظار دارید دیگه کسی ریپلایتون نکنه؟!

یه تنه همه رو ریپلای میکند و انگ بیشعوری میچسبونید و انتظار دارید دیگه کسی ریپلایتون نکنه؟!

والا اگه بازم دوباره تاپیکو نگاه کنی😂 اونا اول منو ریپلای کردن😐🤌 من فقط نظرمو گفتم 

والا من از جریان کارای اسی و سیاستش خبر ندارم ..درکل میگم یه لیوان چایی ارزش ناراحت کردن نداره

بله درست میگین ولی کسی دنبال بهانه باشه بلاخره پیدا می‌کنه

کسی هم  قدردان باشه می‌فهمه تو عید جاریش این چند روز چقدر زحمت کشیده و از آسایش خودش زده و  تاچند روز  کلی آدم میزبانی کنه و غذا پخته و  و جمع کرده دیگه این برنامه ها رو راه نمیندازن که بره خرید کنه و بیاره به جمع نشون بده و ب برادرشوعرش بگه زنت نذاشت ب برنج دست بزنم ،کارای استارتر چیزی جز فتنه گری نشون نمیده

تعصب رو بذار کنار یکم به این قضیه از دور نگاه کن استارتر واقعا مقصره

بله درست میگین ولی کسی دنبال بهانه باشه بلاخره پیدا می‌کنهکسی هم قدردان باشه می‌فهمه تو عید جاریش ا ...

درکل حرف شما درست ...اما من بدور از سیاست و ... نظر دادم 

همیشه ساز مخالف زدن اشتباهه ما جایی دعوتیم تصمیم جمعی این شد هر کی سهم جوجه خودشونو بیاره باغ یکی از اقوام من جوجه اصلا دوست ندارم ولی چون باید تابع جمع باشم جوجه میبرم یه وعده غذایی که دوست ندارم بخورم واسه یه شب فاجعه ای اتفاق نمی افته تازه مهمون هم نیستیم هر کی غذای خودشه. یکم انعطاف داشتن تو جمع خوبه

والا اگه بازم دوباره تاپیکو نگاه کنی😂 اونا اول منو ریپلای کردن😐🤌 من فقط نظرمو گفتم

ریپلای کردن چون سایت تبادل نظره و چنین قابلیتی موجوده ولی در کمال ادب 

ریپلای کردن چون سایت تبادل نظره و چنین قابلیتی موجوده ولی در کمال ادب

اها این کامنتت با کامنت بالایی خیلی فرق و تناقص داره😐 با خودت چند چندی؟؟ ریپ نزن دیگه

بله درست میگین ولی کسی دنبال بهانه باشه بلاخره پیدا می‌کنهکسی هم قدردان باشه می‌فهمه تو عید جاریش ا ...

این کار آخرش واقعا درست نبود.بیاییم قضیه رو از دید جاری ببینیم که کلی میزبانی کرده برادرشوهرم برنج دوست نداشته جاریش خواسته بی اجازه برنج درست کنه و ایشون بنا به هر دلیل نذاشته بعد از چند روز میزبانی آخر سر هم جاریش زن و شوهر رو به جون هم انداخته و رفته من نمیدونم کسایی که مدافع اسین از چه کاریش دفاع میکنن

اها این کامنتت با کامنت بالایی خیلی فرق و تناقص داره😐 با خودت چند چندی؟؟ ریپ نزن دیگه

کلا در برابر فهمیدن مقاومی 

میگم ریپلای میکنی باید به ظاهر هم که شده با احترام باشه و ادب رو رعایت کنی 

نه که چون با نظر شما مخالفن بیشعور خطاب کنی همه رو