2777
2789
عنوان

خاک بر سر بشه مردی که ارامش زنش براش مهم نیست بهش گفتم نریم شر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 52 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرت چه اصراری به رفتن خونه مادرش داره

چرا دنبال تنش و استرسه

اینهمه خودآزاری براچی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

اصلا نرو

من بعد ده ساعت رسیدم خونه مادرشوهرم، فقط جلوی شوهرم میوه اجیل تو پیشدستی  گذاشت یه دونه چایی اورد براش. همینکه  شوهرم رو مبل خوابش برد همه رو جمع کرد به من تعارفم نکرد 

هیچ اعتراضی نکردم

ولی اومد خونمون حسابی از خجالتش در اومدم اگه شوهرم بود میوه و چایی میاوردم هر وقت نبود هیچی نمیاوردم براش یه لیوان چایی درست میکردم برای خودم فقط

اینجوری دلم خنک شد یه ذره

همیشه عادتش این بود سر صبحانه شام ناهار برای همه غذا میذاشت جز من

اولش فکر میکردم تصادفیه کاراش بعد دیدم نه از عمده

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
قسمت اولش شما مقصرین..خوب مگه بچه شما مریض میشه جاریت باید بیاد عیادت؟؟تولد دعوت کرده میرفتی..

نه بچم تب و لرز کرد تو مدرسه دختر جاریمم تو اون مدرسه ست به من از مدرسه زنگیدن پاشو بیا تب و لرز داره رفتم بچه بغلم بود جاریم با من روبه رو اومد اصلاااا لام تا کام حرفی نزد حتی سلام هم نداد من سلام کردم. 

بعد رفته بود به مادر شوهرم گفته بود اره مریض بود تب و لرزم داشت منم گفتم تو که دهنتو باز نمیکنی بگی بچه چشه داره میلرزه بیخود میکنی تولد دعوت میکنی وقتی با طرف اینقدر بدی تولد دعوت کردنت چیه

شوهرت چه اصراری به رفتن خونه مادرش دارهچرا دنبال تنش و استرسهاینهمه خودآزاری براچی

دنباله ازاره میگم بابا ول کن نریم وقتی میبینی من اونجا اسایش ندارم چرا میری؟ 

به بچم میگن گمشو منم باید تحمل کنم چرا اخه

کار خانواده شوهرت که افتضاحه! 

ولی پدرت و برادرت به حقی شوهرتو میزنن؟ 

درضمن چه بی ممنطق انگار میخوان بچه رو بزنن تا ادب شه 

هر دو در و تخته به هم جور شدید هر دو خانواده🤐🤐🤐

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

میتونست یه زنگ بزنه حالشو بپرسه حتما با بچه جاریش تو یه مدرسه هستن

اره تو یه مدرسه هستند دید بچه بغلمه هیچی نگقت منم گفتم شاید براش مهم نیست بعد تولد دعوت کرد من گفتم بچه من برا اون مهم نبوده بچه اونم برا من مهم نیست

دنباله ازاره میگم بابا ول کن نریم وقتی میبینی من اونجا اسایش ندارم چرا میری؟ به بچم میگن گمشو منم با ...

بعدا میفهمه که چه اشتباه بزرگی داره میکنه

اصلا باید یمدت ارتباط نداشته باشید که هر دو طرف آروم بشید

اینکار نمک رو زخم پاشیدن.حرمتهاتونم بیشتر میریزه

براش بشین توضیح بده البته با مهربونی و آرومی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
کار خانواده شوهرت که افتضاحه! ولی پدرت و برادرت به حقی شوهرتو میزنن؟ درضمن چه بی ممنطق انگار میخوان ...

میاد جلو در وایمیسه میگه بیا خونه ما. 

در صورتی که اصلااااااا. احترام نمیزارن بابامم زنگ زد گفت برو از جلو در ما برای چی دختر و نوه هامو میبری جایی که احترام نگه نمیدارن