2777
2789
عنوان

بنظرم تنهایی خیلی خوبه🙂🙂

389 بازدید | 24 پست

اینکه دیگه کسی نباشه بهت خیانت کنه

کسی نباشه بهت بی توجهی کنه

فقط خودتی و خودت

باید لذت برد از تنهایی ...

من فقط ارزوم این بود یکی باشه دوسم داشته باشه ازدواج کردم بهش اعتماد کردم و جواب بله دادم ولی دروغ بود همه حرفاش

شکست برای بار دوم 

سخته خیلی سخت درد داره

بنظرم دردی که ادمو نکشه قوی ترش میکنه 

فقط خداست که برای ادم میمونه و بس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تنهایی مختص خداس ن بنده هاش 😐

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید

تنهایی اصلا خوب نیست...فکر میکنی...هشت سال با تصمیم خودم تنها شدم...انسان آفریده شده محبت کنه..محبت ببینه..کسی رو دوست داشته باشه کسی دوسش داشته باشه و..

هنوز گوشه ای از قلبم بابت چیزهای که حقم نبود و تجربشون کردم درد میکنه...این روزا آلزایمر درد نیست..درمانه

دوبار ازدواج کردم هر دو بد از کار دراومدن

خب چرا ی اشتباه رو دوبار تکرار کردی ،هروقت جلو ضرر رو بگیری منفعته ،مشکلت چیه باهاش

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید
تنهایی مختص خداس ن بنده هاش 😐

ذات ادم یه جوریه نیاز به ارتباط داره 

اینام الان میگن تنهایی خوبه 

وواقعم تنهایی خوب هست یازه ادم یه موقع هایی با خودش خلوت کنه ولی همیشگی که باشه 

انگار از درون تخریب میشی 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..