2777
2789
جدی از اون دارم ولی یک سری گذاشتم دردهام بیشتر شد دوباره باید امتحان کنم فعلا که سرکار نمیرم

تو خونه بزار زیرت ، رو مبل، رو زمین، حرکات اصلاحی و قبل خواب و قبل بلند شدن از جات انجام بده، خصوصا اون حالت انقباض باسن رو، نگران نباش به مرور خوب میشی.

من اینقدر دردام شدید بود فکر نمیکردم دیگه خوب بشم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی یک سال درد مداوم داشتی ؟ چهار ماه اول استراحت بعدش با درد رفتی شنا ؟

تا سه چهار ماه کلا استراحت بودم و دارو می‌خوردم 

بعدش رفتم شنا درد داشتم حتی حین شنا بدتر شده بودم ولی ادامه دادم چون مربیم می‌گفت اوایل شنا بدتر میشی کم کم دردت آروم میشه که همین طورم بود 

تو خونه بزار زیرت ، رو مبل، رو زمین، حرکات اصلاحی و قبل خواب و قبل بلند شدن از جات انجام بده، خصوصا ...

چند ماه درد کشیدی ؟ سرکار رو موندم چه کار کنم ؟ ورزشهای اصلاحی زیاد انجام میدم در طول روز الان از بهمن سرکار نرفتم چند روز اسفند رفتم دیدم دردهام وحشتناکه دوباره نرفتم 

الان ام ار ای دادی ؟ جدیدا ؟ قبلش چطور بود خفیف بود ؟

جدید ندادم، مهر ماه دادم، بیرون زدگی دیسک و تنگی کانال به صورت خفیف، مهر و آبان کامل رعایت و مصرف دارو و اصلاحی… از آذر دیگه آروم آروم بهتر شدم، الانم کامل مثل قبل آسیب دیدگی شدم، وسیله سنگین بلند نکن از توالت فرنگی استفاده کن، روی زمین پتو بنداز و بخواب یه مدت رو تخت نخواب.

نه چطور ؟

پس خوبه خیلی تحت فشار نیستی 

ان شاالله هر چه زودتر بهبود پیدا میکنی ، روحیه و انرژی برای دیسک کمر خیلی مهمه باید مثبت باشی همیشه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

لتونی بری استخر فقط راه بری

خیلی عالیه 

کمک میکنه به کاهش درد

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
بیشتر ببینید
چند ماه درد کشیدی ؟ سرکار رو موندم چه کار کنم ؟ ورزشهای اصلاحی زیاد انجام میدم در طول روز الان از به ...

سرکار میرفتم ولی منی که حدود ۱/۵ ساعت راه تا شرکت و پیاده میرفتم و می اومدم مجبور شدم با اسنپ برم و بیام و همش بشینم رو صندلی که بالش دوناتی داشت، دردام که شروع میشد همون طور نشسته حرکات اصلاحی انجام میدادم، خصوصن اون حرکت که پاهاتو جمع کنی تو شکم سرتو بیاری پایین که حالت کشیدگی تو مهره هات احساس کنی، یا پاهامو صاف میکردم میآوردم بالا ولی خب خیلی بالا نمی اومد دیگه انگار زانوم سر میشد و نمیتونستم صافش کنم ولی خب مداومت کردم، تا خوب شدم.