2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت عمل زیبایی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 78 پست
خب الان مگه ما گفتیم سما داف یا زیبایی زیاد داری؟😐اگر ما نچرالا معمولی ایم

خیر شما گفتی باقی ک عملی نباشن حذفن

من گفتم من هیچ عملی نداشتم و حذفم نشدم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اروپا اخیرا خیلی رایج شده. پروتزهاشونو در میارن ژلها رو تخلیه میکنن. امیدوارم ما هم به اون نقطه ب ...

اروپا زن ها خیلی زیبان در حالت عادی ام با نژاد ایرانی پر مو و دماغای قوس دار مقایسه نکن 

من خودم دماغم مرتب مشکل نداره ولی کلا ما کجا اونا کجا

اره شما اینجوری فک کنم بدم میاد ادا دخترایی در بیارم ک عوو ما خیلی خفنیم ما مردا ب چوزخمون عزیزم قرا ...

ببین اگه نقصی داری حلش کن ولی اگر بدون نقص میخوای دست به صورتت بزنی پشیمون میشی 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

اره شما اینجوری فک کنم بدم میاد ادا دخترایی در بیارم ک عوو ما خیلی خفنیم ما مردا ب چوزخمون عزیزم قرا ...

تو بخوایم نمیتونی مثل ما باشی بی خود سعی نکن

ولی اینو بدون تو قراره با یک نفر ازدواج کنی نه کل پسرای ایران

برا پسرا زندگی میکنی؟

کلی گفتم عزیز. اسی میگه پسرا عملی پسند شدن گفتم برا اونا فرق ندارع عملی باشی یا نچرال خوشکل باشی کافیه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

بچه شون رو میخوان چکار کنن؟ شاید قیافه خودشون رو دستکاری کنن ولی بچه ای ک ازشون ب دنیا میاد قیافه واقعی داره 😉

من نمیدونم این چهره های مصنوعی از کجا اومدن تو باشگاه ما چندتا هستن واقعا چندش آورن..

زن رونالدو و مسی رو نگا چ نازن عملاً ظریف کردن نه ک کلا دستکاری کنن

اونا بیشتر ب هیکلاشون میرسن چقدر هم خوشتیپ و قشنگن

توروخدا این فرهنگ عمل کردن رو ترویج ندین

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

من قبول ندارم که همه عملی شدن....

اکثرا مردم قیافه هاشون طبیعیه 

عده ی کمی هستن که خیلییییی عمل و کارهای زیبایی زیاد و همزمان انجام دادن....

منظورم اینه که مثلا یه نفر هم بینی عمل کرده باشه هم پلکشو عمل کرده هم لب و گونه کاشته هم پروتز کرده باشه بدنش رو ... خیلی کارهای دیگه که اینارو همه رو هم زمان انجام داده و کلا شده یه آدم دیگه و عروسکی....

ولی مثلا بیشتر مردم یه مورد نهایت دوتاش انجام بدن...

مثلا یه نفر فقط لبش رو کمی ژل میزنه ...

یه نفر فقط غبغب برداشته و...

اینا خیلیییی قیافه رو مصنوعی نمیکنه و فقط یکم زیباترت میکنه....

و اکثریت آدمها حتی همون یه کارم نکردن

موافقم با حرفت

قبلا همه باهم دماغ قوز دار بزرگ یا عقابی و..  داشتیم

الان تو جمع میبینی دماغ همه عالی صاف و صوف فقط برا توعه که قوز داره😐😂

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱