2777
2789
عنوان

کمک کنیدددد

84 بازدید | 5 پست

خانما من یه دوست دارم متاهله و همسرش رفته خارج از کشور اینم قراره بره

تولد همسرش بوده و چون این از همسرش دور بوده به دوست همسرش میگه که تولد بگیره براش خلاصه تولده رو میگیرن دوست پسره گیر میده به دختره که ازت خوشم اومده و فلان بهم عکس بده اینم هی میگفته من همسر دارم و فلان ولی عکس میداده خلاصه یه شب دوستش تهدیدش میکنه میگه سریع عکسای ناجور بهم بده که اگه ندی میرم به شوهرت میگم باهام در ارتباطی این دختره هم میده و میگه ولم کن 

الانم دوباره ول کن دختره نیست و هی تهدیدش میکنه که به شوهرت میگم

توروخدا سرزنشش نکنین خیلی پشیمونه خیلیییی فقط راهکار بدین

الانم اصلا جوابشو نمیده

پشیمونی هیچ سودی نداره خیانت در هر صورت یه انتخابه نه یک اشتباه گندی که بالا آورده لیاقتشه هر چیزی سرش بیاد بخاطر همچین چیزی راه حل دادن به دوستت بیخود ترین کار ممکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راهکار نداره،

بنظرم صاف به شوهرش کل قضیه رو بگه

چون معمولا این افردا مرحله به مرحله کار رو پیش میبرن تا اینکه خواسته هاشون میشه مثلا رابطه،

بعدش هم دوباره از رابطه هم فیلم میگیرن،

اخرش کار رو تا جایی پیش میبرن،که کل زندگی طرف رو نابود میکنن

بنظرم صاف به شوهرش بگه بهتره

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم