2777
2789

وقتی میای میگی فلان چیز خوبه یانه 

اومده زنیکه گفته تاحالا ادم ندیدم ایتقدر بدرد نخورد احتمالا بدرد بازیافت میخوری😐😐😐

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لابد دیونه ای چیزی بوده. اهمیت نده

اومدیم بپرسیم ببینم بدرد میخوره نه اینکه تیکه کنایه بشنومم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

ولش کن اعصابتو خوردش نکن هی فکر کنن چ تاثیر ت زندگی ت داره عزیزم آخه

اخه یعنی چی بدرد بازیافتم نمیخوری قراضه ای

چی شده ناراحت شدی

تاپیک قبلیمو بخون 

نوشتم شامپو سبغ و روغن مورچه محلول رشد ناخن خوبه 

خانومه اومده گفته 

که تاحالا ادم به این قراضه ای ندیدم احتمالا بدرد بازیافت میخوری

سلام عزیز دلم

اون زنیکه بی ادب من بودم

برو ادامه تاپیکو بخون

چرا اینقدر عجول

چرا استانه تحملتون اینقدر پایینه

چرا خودتونو دوست ندارین

چرا به دیگران رو میدین که ادم نبیننتون

چرا فکر نمیکنین که مانکن و عروسک نیسین و قطعا عرق و مو و ترشح دارین

بازم من ازت عذر میخوام حلالم کن و ببخشم

سال نو و عید فطرت هم مبارک

قربون اون دل کوچیک و صبر کمت برم

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

تاپیک قبلیمو بخون نوشتم شامپو سبغ و روغن مورچه محلول رشد ناخن خوبه خانومه اومده گفته که تاحالا ادم ب ...

🤦🤦بازم ازاون حرف ها بود ول کن اینجا بچه مدرسه ای دختر کم سن سال زیادن.    شامپو سبغ من زدم عالیه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام عزیز دلماون زنیکه بی ادب من بودمبرو ادامه تاپیکو بخونچرا اینقدر عجولچرا استانه تحملتون اینقدر پ ...

قربونت مرسی

ولی چرا نباید زیبا باشیم 

بدن خوشگل خوب داشته باشیم

ولی اگه پول دستم بیاد میرم لیزرر که راحت ترم بهترم

یه عالمه چیز میز خریدم میگن اینارو استفاده کنی راحت تری و موهارو کم میکنه

🤦🤦بازم ازاون حرف ها بود ول کن اینجا بچه مدرسه ای دختر کم سن سال زیادن. شامپو سبغ من زدم عالیه

موهارو بلند میکنه؟ 

من پاراسال یه غلطی کردم  دادم مامانم موهام چتری بزنه نصف موهام کوتاه بلنده

حالا الان نمیدونم بزنم رشد میکنه تو ی ماه چقدر تاثیر داره

موهارو بلند میکنه؟ من پاراسال یه غلطی کردم دادم مامانم موهام چتری بزنه نصف موهام کوتاه بلندهحالا ال ...

بلند نه ولی خوب بود جلو ریزش مو گرفت من جواب گرفتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بلند نه ولی خوب بود جلو ریزش مو گرفت من جواب گرفتم

خب من ریزش مو ندارم 

پس فکر نکنم بدردم بخوره

خب من ریزش مو ندارم پس فکر نکنم بدردم بخوره

والله میگم اون نمی‌دونم من برای ریزش استفاده کردم 

والله میگم اون نمی‌دونم من برای ریزش استفاده کردم

ولی  من نگاه کردم تو نت برای درمان شوره و ریزش مو بود