2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا سلامتی بده .. از کجا فهمیدی غذا مشکل داره؟ کاش یه بهونه ای میاوردی نمیخوردی

نمیشد بخوریش با همون لقمه اول فهمیدم من اصلا ادم حساسی به غذا نیستم میزبانم هی برام غذا می کشید خیلی حس بدی بود نمی دونستم چی کار کنم

از حالت تهوع گذشته چند بار گلاب به روت بالا اوردم

لیمو ترش اگه دارین برش بزن بو‌کن اگه نه ابلیمو 

قرص دمیترون هم برا حالت تهوع خوبه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
لیمو ترش اگه دارین برش بزن بو‌کن اگه نه ابلیمو قرص دمیترون هم برا حالت تهوع خوبه

والا خیلی حالم بده 

دارم آماده میشم برم دکتر 

قرصم معدم تحمل نمی کنه 

نمی دونم چی ریخته بود تو غذا که اینطوری شدم با چند تا لقمه  

والا خیلی حالم بده دارم آماده میشم برم دکتر قرصم معدم تحمل نمی کنه نمی دونم چی ریخته بود تو غذا که ا ...

اینجوری نگو عزیز شاید اصن ربطی ب غذای اون نداشته باشه 

دکتر بری بهتره امپولشو میزنن سریع اثر میکنه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
نمیشد بخوریش با همون لقمه اول فهمیدم من اصلا ادم حساسی به غذا نیستم میزبانم هی برام غذا می کشید خیلی ...

خودش از غذا خورد؟؟ متاسفانه بعضیا بهداشتو رعایت نمی کنن رودروایسی رو بزار کنار سلامتیت مهمتره

خودش از غذا خورد؟؟ متاسفانه بعضیا بهداشتو رعایت نمی کنن رودروایسی رو بزار کنار سلامتیت مهمتره

اره عزیزم خورد تا جایی که دیدم 

ارا راستش مرغ را با نخ بسته بود و جدا نکرده بود نخ را حداقل 

اره کاش همون چند تا لقمه هم نخورده بودم