2777
2789

اوه اوه خواهر من سر غذا خوردن پسرم 3 سال اول پییییییر شدم از بس غصه خوردم و اشک ریختم و دنبال دوا و دکتر بودم

اکثر مامانهای باتجربه بهم میگفتن نگران نباش

همینطوری نمیمونه

بلاخره به خوردن میفته

بچه که گشنه باشه خودش به اندازه نیازش میخوره کفایت میکنه

هی میگفتن داری الکی غصه میخوری و خودت رو اذیت میکنی

ولی من گوشم بدهکار نبود

حتی گاهی خودم رو سرزنش میکردم که من مادر خوبی نیستم

بچه م داره از بی غذایی و بدغذایی میمیره و من کاری از دستم برنمیاد

خلاصه که بگم پیر شدم با غذا نخوردنش

الان 5 سالشه گاهی از بس به یاری خدا، میل به غذا پیدا میکنه که مجبورم بگم مادرجان کمتر بخور معده ت درد میگیره ها... 

خلاصه که این روزها میگذره عزیزم

شما حداقل دیگه مثل من نباش و آرامش خودت رو حفظ کن

آهن و ویتامین های بچه رو به موقع بده و نگران غذا نخوردنش هم نباش

هرچی که میلش میکشه همونو بده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی حرص میخورم بخدا باز یکی از قل هام بهتر میخوره اون یکی اصلاتوی دهنش مزه میکنه میریزه بیرون بعدش

ای بابا این بیرون ریختنشون بد تر تو اعصابه😠

سعی کن چیزایی که دوس دارن درس کنی و وقتی گشنه هستن اول غذاشون بدی بعد شیر 

ولی خب در کل بد غذا هستن دیگه چاره ندارن 

حال من باردارم درس حسابی نمیتوتم غذا هم درس کنم

عزیزم بچه منم ۱۷ماهشه همینطوریه همش شیرمیخوره غذاکم میخورهچیزایی ک بیشتردوست دارنو درست کک مثلا پنکی ...

ای جانم الهی

سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آبپز دوست دارن اما برنجی اصلا گوشت و مرغ هم خیلی کم میخورن

ای جانم الهیسیب زمینی آب پز و تخم مرغ آبپز دوست دارن اما برنجی اصلا گوشت و مرغ هم خیلی کم میخورن

بازم خوبه خداروشکر

تخم مرغ خوبه

میتونی پنکیک درست کنی با سویق ها وپودر سنجد وشیره خرما

خیلی خوب میشه

هیچ کدوم مون ژن اش و نداشتیم

ولی من اینطور شنیدم باید یکی از طرفین داشته باشن ژنش رو

تعجبب

ان شالله صحیح وسالم باشن

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بیشتر ببینید
اوه اوه خواهر من سر غذا خوردن پسرم 3 سال اول پییییییر شدم از بس غصه خوردم و اشک ریختم و دنبال دوا و ...

الهی،دقیقا همین جوری ام منم خیلی خودم و سرزنش میکنم کلا افسردگی گرفتم میگم به خودم شاید من بلد نیستم 

مرسی که انرژی دادین با پیامتون

مشکل دقیقا اینه که شیر میخورن!!!

تا شیر رو کم یا قطع نکنی، غذا خوردنشون خوب نمی‌شه

اگر شیرخشک میخورن، بعد از یکسال هرچی زودتر قطع بشه بهتره

اگر شیرمادر میخورن، همه وعده ها بلااستثنا اول غذا، بعد اگر خواستن شیر بخورن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید