2777
2789

من و همسرم و مادرم و یکی از برادرهام فردا میریم تفریح که حدودا یک ساعت و نیم فاصله داره با شهرما و اینکه مادرم اصرار داره اون یکی بردارم ( که خودش هم ماشین داره ) ولی با ماشین ما بیاد و اگه بیاد جا خیلی تنگ میشه چون ما همه چاقیم و اینکه برادرم خودش ماشین داره 3 سال ولی هیچوقت تا سرکوچه مارو نبرده و نمیبره و ماهم هیچوقت دیگه ازش نخواستیم و من پارسال با شوهرم مشکل داشتم قهر بودم چندماه خونه پدرم بودم بشدت اذیتم کرد یادمه اصرارش کردم فقط 20 دقیقه دخترم با ماشینش تاب بذه چون دخترم عاشق ماشینه ولی قبول نکرد البته بگم ما میزبان مادرم هستیم و چون تهیه غذا با خودشونه قبول کردم برادرم بیاد به احترام مادرم ولی دل خوش ندارم از این برادرم مادرم انتظار داره خیلی به برادرم احترام بزارم

نبرش ولکن

بگو شوهرم راضی نیست

ولی چیزی نمیگه مستقیم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
نبرش ولکنبگو شوهرم راضی نیستولی چیزی نمیگه مستقیم

چه بگم آخه این برادرم خیلی چاقه مطمنم بیاذ جا برا نشستن من و دخترم نیست و دل خوشی هم ندارم ازش بگو تو که ماشین داری با ماشین خودت لااقل بیا ققط زحمت میندازه گردن بقیه ولی خودش هیچ کاری بزای کسی نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدا ولی امان از دست این مادرها!

یکی رو ضعیف میبینن اون یکی رو پررو میکنن .

همش فرق گذاشتن اه‌

الان بیای از حقتم دفاع کنی بگی نیاد، کل اون مسافرت جو خراب میشه به واسطه مادرت.

ببرید ولی بهش زیاد رو نده. با شوخی هم بفهمون که چقدر ندید بدید بازی درآورده

چه بگم آخه این برادرم خیلی چاقه مطمنم بیاذ جا برا نشستن من و دخترم نیست و دل خوشی هم ندارم ازش بگو ت ...

بگو شوهرم گفته بچه اذیت میشه، اونم که خودش ماشین داره اگه میخواد بیاد باهامون با ماشین خودش بیاد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

بخدا من پارسال که قهر بودم افسردگی گرفتم و شرایط روحی بذی داشتم و دخترم 3 سالش بود پیش من بود آنقدر اذیتم کرد این برادرم البته بگم یکسال از من بزرگتره میگفت وقتی خوابم صدای دخترت اصلا نیاد اگه میومد میکشت منو و دخترمو هرچه بهش میگفتم خودم روحیه ندارم بزار یک انرژی مو پای بچه ام بزارم اصلا تو گوشش نمی‌رفت فقط خودش برای خودش مهم بود حالا زورم میاد مادرم اصرار داره آنقدر بهش احترام بزارم

بگو شوهرم گفته بچه اذیت میشه، اونم که خودش ماشین داره اگه میخواد بیاد باهامون با ماشین خودش بیاد

ولی مادرم زود ناراحت میشه و میکه باشه ما نمی‌آییم ی جورایی قهر میکنه 

ببخشیدا ولی امان از دست این مادرها!یکی رو ضعیف میبینن اون یکی رو پررو میکنن .همش فرق گذاشتن اه‌الان ...

اگه حداقل با ماشین خودش میومد باز بهتر بود فردا جای من و دخترم نیست بشینیم 🫠

اگه حداقل با ماشین خودش میومد باز بهتر بود فردا جای من و دخترم نیست بشینیم 🫠

بگو مثلا کمرم درد می‌کنه جام تنگ باشه یا وسایلمون زیاده جا نیست .شاید مامانت کوتاه اومد اونم راضی کرد