2777
2789
عنوان

نفرین مادرشوهر

200 بازدید | 13 پست

اگر مادرشوهرتون جلو خودتون وشوهرتون بچه هاتون رو نفرین کنه مخصوصا دخترتون رو مثلا همچین نفرینی که الهی به راه بد کشیده بشن بگیرتا مردن بچه هاتون 

باهاش رفت امد میکنید یانه؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

منم مادرشوهرم جلو شوهرم بچه هام نفرین کرد شوهرمم مثل ماست سرش انداخت پایین. بعد اون دیگه تقریا رابطه ام باهاش قطع شد  از چشمم افتاده بود دیگه برام مرد!  

بره گم شه زن احمق فقط دهنش باز می کنه و چشماش می بنده  اون فقط برای شوهرم مادر هست برای من یه پیرزن نفهم و احمقه

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حامله بودم مادرشوهرم گفت به جهنم زنت حامله اس .ازخونه پرتش کردم بیرون گفتم به بچه توشکم من گفتی به ج ...

میدونی همش شوهرم مقصر منو میدونه😔😔

منم مادرشوهرم جلو شوهرم بچه هام نفرین کرد شوهرمم مثل ماست سرش انداخت پایین. بعد اون دیگه تقریا رابطه ...

منم میخام قطع رابطه کنم باهاش 

ولی شوهرم همش دعوا داره منو مقصر میدونه

منم میخام قطع رابطه کنم باهاش ولی شوهرم همش دعوا داره منو مقصر میدونه

ببین دو نوع قطع رابطه داریم این که تو ظاهر و باطن باهاش رابطه نداشته باشی.  یا اینکه تو ظاهر باهاش رفت و آمد کنی ولی هیچ حرف خاصی با مادرش نزنی. وقتی شوهرت نیست انگار یه غریبه هست  من مادرشوهرم بغلم کرد حتی دستم نگرفتم که بغلش کنم واقعا برام مرده تموم شده.  نه نگش جواب می دم نه بهش زنگ می زنم.  برن گم شن لیاقت احترام و محبت ندارن 

ببین دو نوع قطع رابطه داریم این که تو ظاهر و باطن باهاش رابطه نداشته باشی. یا اینکه تو ظاهر باهاش ر ...

میخام کلا چه ظاهر چه باطن رابطه نداشته باشم وقتی اینقد دلش سیاهه که بچه های طفل معصومم رو نفرین کنه مگه من میتونم دیگه حتی سلامش کنم 

ا

میخام کلا چه ظاهر چه باطن رابطه نداشته باشم وقتی اینقد دلش سیاهه که بچه های طفل معصومم رو نفرین کنه ...

من بچم که بزرگ تر شد براش تعریف کردم که مادربزرگت این حرف زده. بچه ام هم دیگه زیاد سمتش نمی ره 

رابطه رو نمی شه یکدفعه کات کرد خودش کم کم بی رنگ می شه ‌ قطع می شه و همه به این رفت و آمد کم و کمتر عادت می کنند

من بچم که بزرگ تر شد براش تعریف کردم که مادربزرگت این حرف زده. بچه ام هم دیگه زیاد سمتش نمی ره رابطه ...

پسرم ۱۳سالشه مادرشوهرم جلوی پسرم نفرین میکرد به کل ازشون متنفر شده

به باباش گفت که مادرتون دیگه مامان بزرگ من نیست  

پسرم ۱۳سالشه مادرشوهرم جلوی پسرم نفرین میکرد به کل ازشون متنفر شدهبه باباش گفت که مادرتون دیگه مامان ...

خوب چند سال دیگه که بچه هات نرن اونجا خودت هم می تونی نری.  شوهرت مجبوره تنهایی بره  

خوب چند سال دیگه که بچه هات نرن اونجا خودت هم می تونی نری. شوهرت مجبوره تنهایی بره

اینقد پرو هست توقع داره برم دست بوس مادرش