2777
2789
عنوان

امروز بخاطر خیانت جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو طرف حتی ازم عذرخواهی نکردن

فک نمیکنن کارشون زشته دیگه

بنظرم گذشته رو ول کن انشاالله بعد ازین برات خوب باشه

طلاق سخته ولی سعی من زود وارد رابطه نشی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بیشتر ببینید
هنوز عروسی نگرفته بودیم

من خیلی بارداری هام بشدت سخت بود 9 ماه بیمارستان همش بستری میشدم ویار شدید داشتم دم مرگ بودم مثل جنازه فقط بزور یه نفسی میومد از ویار معدمم خونریزی میکرد  بشدت زجر کشیدم، بعد زایمان یه خورده افسردگی بعد زایمان گرفتم و پام بخاطر بچه آوردن  آسیب دید،، و شوهرم موقعی که بچم 3 سالش بود رفت زن گرفت  من الان 3 ساله خونه پدر هستم اما طلاق نگرفتیم توی این سالها بشدت از بین رفتم نابود شدم شب و روزم گریه و ضجه زدن هس،، مهریه ام گذاشتم اجرا اخر ماه دادگاه هست، بچه بزرگم چن ماه اومده اینجا گدرش بشدت بد شد و کلا زیرو رو شد دیگه اینم متل خودش رفتار کرد و قطع رابطه کرد باهاش  پدری که بره زن بگیره باید اتیشش بزنی بجای اینکه بیشتر هوامو داشته باشه بیشتر بهم رسیدگی کنه در کمال ناباوری رفت زن گرفت، امیدوار خدام که خیر نبینه پرپر بشه  درد بی درمان بگیره، بچه کوچیکم رو برا عید نذاشته بیاد یکساله ندیدمش  ددلم براش خون هست

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4