2777
2789

با اعماق وجودم دعاتون میکنم 

شما هم اگر دوست داشتید برای من یه صلوات بفرستید که بتونم قبول شم کنکور امسالم و به آرزوم پزشک شدن برسم 

یمدت گره افتاده بود تو زندگی و درس خوندنم که امشب قطعش کردم و برای همین می‌خوام نماز شب بخونم

دعام کنید خدا کمکم کنه کم نیارم و به آرزوم برسم و یه روز قشنگترین لباس دنیا از نظر خودم یعنی روپوش سفید رو تنم کنم و بتونم آدمهایی که توانایی مالی ندارن رو درمان کنم حتی دورترین نقطه کشور 

التماس دعا سمیه

خوب شدنم،سالم بدنیا اومدن بچم

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

التماس دعا درحق هرزنی ک درارزوی یک فرزند😊☺️

برات قدر میخونم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بیشتر ببینید

عزیزم انشالله به آرزوهات میرسی 

انشالله همه مشکلات حل میشن به راحتی 

.من از شدت استرس شبا خیلی بی خوابم .روزا هم اصلا نمی‌خوابم .دعا کن برام  استرس و اضطرابم تموم بشه .

الهم صل علی محمد و آل محمد 

تورو خدا منم دعا کن باردارم هیچکی درکم نمیکنه همش گریه میکنم دعا کن بچم سالم بیاد بغلم دعا کن شوهرم باهام خوب رفتار کنه دعا کن این روزا تموم بشه با اومدن بچم همه چی عوض بشه 

فاطمه

برای سلامتی توراهیم دعا کن ممنون💚

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

بیشتر ببینید