2777
2789

من حس میکنم همه باهام بدن.مامانم‌ میگه خب اخلاقت بده.ولی بخدا خودشون بی محلی میکنن.مثلا من همیشه دخترجاریمو تحویل میگرفتم.یه سری بیرون بودیم با اینا رودررو شدیم.جاریمو دخترش بودن،دخترش صورتشو گرفت اونور تا منو دید،با اینکه کاملا پیش هم بودیم.ولی جاریم قشنگ باهام سلام احوالپرسی کرد.یا مثلا یکی از دوستام خود به خود بهم محل نمیده بخدا نمیدونم چشه من کاریش نکردم.اکثرا فاامیلای شوهرم بهم بی محلی میکنن درحالی که من اصلا باهاشون برخورد نداشتم و کم میبینمشون ولی فامیلای خودم دوسم دارن و بهم محبت میکنن و اکثرا خیلی تحویلم میگیرن و باهام شوخی میکنن.

شما اگه بهتون بی محلی کنن چیکار میکنید؟پیش اومده براتون؟بنظرتون بقیه چرا بهمون بی محلی میکنن؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رابطمون در حد سلام اونم تو عروسی چیزی ...اصلا نمیدونم بی محلم میکنن نمیکنن چون اصلا صمیمی نیستیم ..ولی دختر خاله هام خیلی دوسشون دارم با هم خیلی خوبیم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

خانواده شوهر که انگار ارث نداشتشونو خوردی همیشه تا بوده همین بوده 

والا عسلم بدی بخورن باز دستتو گاز میگیرن 

عادیه بی محلی کنن ناراحت نشو

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده شوهر که انگار ارث نداشتشونو خوردی همیشه تا بوده همین بوده والا عسلم بدی بخورن باز دستتو گاز ...

آخه منم یه صبری دارم.ببینم یه نفر بی محلی میکنه میگم عیب نداره بهش خوبی میکنم وای ببینم به این رفتارش ادامه میده لجم میگیره قشنگ پوزشو به خاک میمالم😂

قطعا حسه حسادت دارن بهتون شما هرچقدرم ک محبت کنید بی فایدس چون یسری از آدما رو ک تحویل بگیری براشون عادت میشه و کافیه یبار تو حرفات حس کنن از محبتت کم شده برات گارد میگیرن همیشه سعی کن خیلی رک باشی و بیش از حد از خودت مایعه نذاری تا عادت کنن ب خود واقعیت

قطعا حسه حسادت دارن بهتون شما هرچقدرم ک محبت کنید بی فایدس چون یسری از آدما رو ک تحویل بگیری براشون ...

آره حس میکنم بهم حسادت میکنن.یه دختر عمو هم دارم منو میبینه آتیش میگیره.فکر میکنه خیلی خوب شوهر کردم.خودش تو زندگیش مشکل داره فکر میکنه من ندارم

آخه منم یه صبری دارم.ببینم یه نفر بی محلی میکنه میگم عیب نداره بهش خوبی میکنم وای ببینم به این رفتار ...

منم همینم چندبار بدی هاشو تحمل میکنم به روم نمیارم بعد دیگه صبرم تموم میشه هرچی از دهنم درمیاد بارش میکنم،متاسفانه یا خوشبختانه بیرون گرا هستم نمیتونم زیاد تحمل کنم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست خوبم آدما ب شکل وحشتناکی عوض شدن سعی کن مثه خودشون رفتار کنی اجازه نده کسی بی ارزشت کنه حتی شده ب قیمت تموم شدن اون رابطه ی فامیلی یا خونوادگی یا دوستی چون این آدما باعث میشن روحت همیشه تو جنگ باشه 

دوست خوبم آدما ب شکل وحشتناکی عوض شدن سعی کن مثه خودشون رفتار کنی اجازه نده کسی بی ارزشت کنه حتی شده ...

واقعا؟من نمیدونم چرا میترسم ادمارو ازدست بدم.راستش خیلی اهل صلحم😔واقعا با این ترس نمیدونم چیکار کنم