2777
2789

آیا یه چیزی مانع وضو و غسل میشه؟ از مراجعم پرسیدم گفت اگه مانع باشه غسل ندارد ولی من نمی‌دونم که لیفت مانع داره یا نه کسی میدونه

من مطمعنم در تاریخ ۱۴۰۴/۳/۲۱ یا تاریخ ۱۴۰۴/۴/۴ برام معجزه میشه و موجی از خوشبختی و خوشحالی وارد زندگیم میشه. خدایا شکرت که برام جبران میکنی متشکرم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداره

مطمئن ؟

من مطمعنم در تاریخ ۱۴۰۴/۳/۲۱ یا تاریخ ۱۴۰۴/۴/۴ برام معجزه میشه و موجی از خوشبختی و خوشحالی وارد زندگیم میشه. خدایا شکرت که برام جبران میکنی متشکرم 😍😍

آره. چون نه زخم میشه ن نیاز به تیغ داره مثه هاشور و فلان و نه رنگی داره فامیلای ما ک خیلیاشون لیفت م ...

خب شما میگی غسل نداره که

هیچی رو ابروها نمیمونه؟ اگه بمونه غسل قبول نیست

مواد لیفت میمونه داخل فلس هایه مو

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
پس غسل قبول نیست

دقیقشو نمیدونم فقط چون خودم دوره شو رفتم از نظر علمی اینجوریه

حالا شک توش باشه ادم انجام نده خیالش راحتع

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید