2777
2789
عنوان

بهم گفتن دم موش دنبال خودت میکشی😔

214 بازدید | 24 پست

موهام موخوره گرفت 

تو ارایشگاه گفتن اسيب دیده کوتاهش میکنیم 

دلم نیومد بعد گفتن ک الکی دنبال خودت میکشی بقیع موهای سالمتم خراب میکنه

کوتاه کردن و انداختن بیرون 🥺

امروز دختر دایی شوهرم بهم گفت حیف ابي ک واسه این کوچولو مو حروم میکنی و دم موش با خودت راه میبری اینور اونور چجوری همینا و باز میبافی ی آب تو سینک بکش بره رد کارش

در حالی ک خودش موهاش خیلییییی بلنده

منم موهام نرسیده به به گودی کمرمه 

کوچیک نیست زیاد بعدم بافتم کم دیده میشد

خیلی ناراحت شدم از اونور موخوره امون نمیده به موهام 😭

تو رو خدا ی راه حل بگین مث اولش بلند بشه و بدون موخوره و پر پشت 

خواهشا راهی میدونید بگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا کوتاه نمیکنی؟ بزار موهات جون بگیره قشنگ و موهای خرابت هم اینطور اذیتت کنه؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چرا کوتاه نمیکنی؟ بزار موهات جون بگیره قشنگ و موهای خرابت هم اینطور اذیتت کنه؟

کوتاه کردم هنوزم داره دلم نمیاد شوهرمم نمیزاره عروسی هم زیاد در پیشه 

بخاطر حرف یک اسکول حسود انقدر بهم ریختی از کی تا حالا مو تا گودی کمر کوتاه حساب میشه مو از شونه تا پایین بلنده بعدشم از نظر  دختر دایی شوهرت مدل مو باب و مصری کچل حساب میشه باید با آب و تاید بشوره 

هر ماه نوک موها باید کوتاه بشه .اگه صد ساله فقط مشغول بلند کردنی و تا بحال نوک گیری نکردی پس بلند کردن فایده ای نداره چون اون مو مریضه .ولی اگه میخوای سالم و پرپشت بلند شه باید هر از گاهی نوک گیری کنی رشدشم زیاد میشه 

بخاطر حرف یک اسکول حسود انقدر بهم ریختی از کی تا حالا مو تا گودی کمر کوتاه حساب میشه مو از شونه تا پ ...

اون ک موهاااااااش ی وجب بالای انوشه به طرز عجیبی بلند و بلند تر میشه و کوتاه میکنه از سرش