2777
2789

من ی ادم فوق العاده استرسیم ..موقع مهمونی دادن همیشه خدااا استرس دارم وهمین استرس باعث میشه ی ضعفی تو اشپزی داشته باشم .‌بیاید راهنماییم کنید بگید چ کنم همش دوست دارم همه چیزو مو ب مو از ادابش پیش برم..امروز یجا بودم خانوم داشت قورمه سبزی درست میکرد دیدم پیازا رو تفت داد بعد سبزیارو ریخت( خام بود سرخ نشده بود) و بعد گوشتا ادویه هم زدو لوبیا و  ابجوش..اخرشم ادویه قورمه سبزی زد انقد خوووب جا افتاده بودو خوشمزه شده بود ک چی .. حالا اگه من بودم آیییی حتمااا باید سبزی رو جدا سرخ میکردم حتما باید پیازو گوشتم سرخ میشدن و ...میخام بگم کاش یذره اعتماد بنفس داشتم و انقد استرسی نبودم 😮‍💨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ک کنکوریم فعلا استرسی نبودم تا قبل امسال ولی اعتماد بنفسم همیشه کم بوده

من خیلی اذیتم ۴ ساله خانه دارم هنوز میترسم برنج واسه مهمون بزارم همیشه یکی کنارم هست .

والا ببین یجوری با اعتماد بنفس بالا همه رو باهم قاطی کرد و پخت گفتم ایوللل ..

من تو اشپزی خوبم

ولی کلا تو زندگی استرسی ام متاسفانه

باید همیشه روحیه امدن رو خوب و قوی نگه داریم

با ورزش و افکار مثبت  و تفریح و خنده و سخت نگرفتن زندگی