2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست جواب مادرشوهرم چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 47 پست
عزیزم زمین مال کی بوده خودتون ساخت کردید؟

آره از اول مال همسرم بوده و خودمون ساختیم

ویلاییه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با شوهرت جدی حرف بزن که با مادرش جدی برخورد کنه ، به فامیلاشون هم بگو قصد نداریم خونه رو به کسی بدیم وسایل خودمون میمونه هرهفته می‌آییم سر میزنیم به خونمون ، اسی رفتنی خونه رو دو قفله کن کلیدش رو هم به کسی نده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با شوهرت جدی حرف بزن که با مادرش جدی برخورد کنه ، به فامیلاشون هم بگو قصد نداریم خونه رو به کسی بدیم ...

میترسم به همسرم بگه کلید بده به خونتون سر بزنم و بعدش بیام ببینم اینجاس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وای من فکر کردم گفتم شاید زمینش مال خانواده همسرت بوده که دادن شما برا همین این حرفو میزنن

نه عزیزم کلا جدا هستیم

بنظر من مادرشوهرت عندا این حرفارو انداخته سر زبونا که توبترسی و ازپسرشونو از پیشش نبری

بنابراین همون چیزی که بهت گفتم رو بگو  که احساس تنهایی نکنه و دیگه هم این حرفو نزنه

اتفاقا بدین اجاره با پول رهن و اجاره ش طلا بخرین.

این خونه ویلایی و بزرگه و خونه جدید آپارتمانه و کوچیک

آخه وسایلمو کجا ببرم،نمیشه بفروشم 

بنظر من مادرشوهرت عندا این حرفارو انداخته سر زبونا که توبترسی و ازپسرشونو از پیشش نبریبنابراین همون ...

یه پسر مجرد دارن اینو میخوان چکار😂

این خونه ویلایی و بزرگه و خونه جدید آپارتمانه و کوچیکآخه وسایلمو کجا ببرم،نمیشه بفروشم

اتاق، انبار. یا زیر زمین نداره بزارین اونجا و درب رو قفل کنید؟ 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
اتاق، انبار. یا زیر زمین نداره بزارین اونجا و درب رو قفل کنید؟

نه بزرگ نیس

این خونه ویلایی رو میگم. وسایلتون رو تو اتاق بزارین پول اون رو از اجاره مستاجر کم کنید.

اها

فک نکنم همسرم قبول کنه