2777
2789
عنوان

تا حالا شده که به خاطر فقر توسط فامیلاتون تحقیر بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 92 پست
اره وقتی خواهر کوچیکم ازدواج کرد و شوهرش پولدار بودپدر مادرم اون دامادشون را بیشتر تحویل گرفتنو حتی ...

این واقعا بده 💔

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحقیر ن. اما خودمو خیلی حقیر میبینم من اطرافیانم خیلی اهل بریزو بپاش و شکم و لباس هستن. منم تو خانوا ...

ای کاش خودت میتونستی بری سر کار 

بابای من که اصلا نمیزاره 

تو بی پولی غرقم 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بیشتر ببینید
خیلی وقتا وضعیتمون رو مسخره کردند خودشون رو بالا گرفتن قلبمون شکسته ولی ادمای اطرافمون رو شناختیم یه ...

زندگی  منم دقیقا همینه

ای کاش میشد شرایطو عوض کرد 

بیشتر ببینید
هومممم خیلی زیاداز بزرگترین عضو یعنی مامان بزرگام و بابابزرگام بگیر تا عمو.زن عمو خاله و دایی....هیچ ...

من قبلنا گریه میکردم آروم میشدم 

ولی الان حتی نمیتونم گریه کنم 

بیشتر ببینید
تاحالا بخاطر شرایط مالی که نه ولی یبار یکی از دختر عمه هام با تندی باهام حرف زد منم خیلی بدم اومد از ...

ما هم اینقدر خوب بودیم همه سوار رو سرمون شدن 

یه جوری رفتار میکنن انگار وظیفمونه کلفتیشونو بکنیم 

من احمق همیشه سکوت میکنم 

بیشتر ببینید
هعی امشب دلم از خدا خیلی پر بود انقد بیچاره شدیم ک میترسم بابام خودکشی کنه خدا فامیلامونو لعنت کنه

ای کاش میشد رفت یه جای خیلییییی دور که هیچ آشنایی رو نبینی 

بیشتر ببینید
زندگی منم دقیقا همینهای کاش میشد شرایطو عوض کرد

شرایط عوض میشه قطعا 

هیچوقت کسای که بقیه رو تمسخر میکنن تعنه میزنن عاقبت خوبی ندارن قلبشون پاک نیس

مطمئن باش خدا خیلی قشنگ میچینه

جوری که یوسف رو از ته چاه به پادشاهی رسوند

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

ای کاش خودت میتونستی بری سر کار بابای من که اصلا نمیزاره تو بی پولی غرقم

چرا نمیزاره؟؟

فروشندگی هم خوبه حتی

بگو یک مدت کوتاه میخوام کار کنم 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

ما شهرستان دورافتاده بودیم و کل فامیل کرج هر وقت میومدن خونمون سر و وضع مارو مسخره میکردن لباسای تاناکورا میپوشیدیم و اونا میخندیدن به ما ولی الان خداروشکر ما تهران هستیم خداروشکر وضعمون خوب اونا همه هنوز کرج..همه چی بستگی به انتخابای آیندت داره تو زندگیت

سنم كم بود اره يادمه پسر خالم ميخواسته بياد خاستگاريم خواهرش بشت سرم دروغ گفت و دعواي بزرگي راه انداخت بين ما و خالم قطع رابطه شد 

الان ازدواج كردم ايران نيستم و خدا رو شكر ميكنم كه خدا اينقدر هوامو داشت شوهرم با پسرخالم قابل مقايسه نيست بس كه خوبه الحمدالله 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلا که گفتم وضعمون افتضاح بود و مسخره میشدیم ولی سطح خونه و زندگی درامدمون خیلی بالاتر از هموناست. درامد شخص من از کل درامد اونا بیشتره ولی نه بهشون میگم نه دوست دارم دلشون رو بشکنم.

خیلی زیادالان دیگه اونا التماس میکنن ما رو ببینن، محل سگم بهشون نمیذارم

به نظرت منم یه روزی به این مرحله میرسم؟ 

بیشتر ببینید