2777
2789
عنوان

پسرا شما هم دختر کنسل میکنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 105 پست
خب وقتی دوس داشت تنها بمونه حسی نداشت گناه داشت دختر مردم

اتفاقا حس داره به دخترا،از 15 تا 20 سالگی به شدت میل و کشش داشت به دخترا اما با این حال با کسی نرفت تو رابطه و از 20 سالگی به بعد که الان 24 سالشه کلا رفت تو فاز سیگما و این چرتو پرتا و میگه دخترا بی وفان و نمیدونم اصلا ازدواج به چه درد میخوره و اصلا معنای زندگی چیه و فاز فلسفه دان گرفته🤦‍♀️

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار طبق تجربه م بگم پسرا چه دخترایی کنسل میکنن

۱. دخترایی که به شدت کنترلگر هستن پسره پاشو از خونه بیرون بزاره توهم خیانت میزنن یه مسافرت نمیدارن بره مدام دم به دقیقه زتگ میزنن کجایی با کی هستی چکار میکنی با دوستات بیرون نباید بری مسافرت نباید بری ….

۲. دخترایی که به شدت پولکی هستن چشمشون فقط به جیب پسر هست از همون روز اول کادو آنچنانی و پول توجیبی میخوان 

۳. دخترایی که مدام دنبال بهونه واسه دعوا و کل کل هستن سر کوچکترین مسئله بحث میکنن 

۴.. دخترایی که خودشونو بین پسر و خانواده ش میزارن (یا من یا مامانت) 

۵. دخترایی که دچار کمبود محبت از سمت خانواده علی الخصوص پدر هستن تشنه ی توجه و محبتن

۶. دخترایی که ایراد الکی زیاد میگیرن اهل گذشت و چشم پوشی نیستن

در یک کلام: دخترایی که به بلوغ عقلی نرسیدن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
نکنه شکست عشقی خورده باشه این مابین

نه فکر نکنم

طبق چیزایی که از دور و بریامون دیده اینو میگه

و کلا از همون جوونی گرچه مثلا گرایش داشت به دخترا اما تهش از دخترا بدش میومد نمیدونم چرا

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش)