2777
2789

اگر دختر بود:

ایران 

دلانا 

ایل ماه 

مهستی هم دوست دارم اما اون سه تای قبلی رو بیشتر

اگر پسر بود :

علی 

نیکراد 

پارسیا 

نامین 

آره دیگه خلاصه همینا 

ولی انتخاب یکی بینشون یکم سخته 😁

شما چطور؟ 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حسین انتخاب کردم دخترمم باباش انتخاب کرده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

اسم دختر خیلی متنوعه باید فکر کنم 😂

ولی پسر احتمالا حسین میذارم، به خاطر عشقی که به صاحب این اسم دارم 🩷

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕 نظراتمو در حد یک نوجوون دهه هشتادی بخونید . 

پس اون شوهر مادرت مرده شاید نظری داشت

فقط در شرایطی اجازه میدم نظر بده که تو اون ۹ ماه پا به پا همراهم باشه تازه همون موقع هم باید از بین گزینه های من انتخاب کنه😂😂😂

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐