chanel_chance مدیر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1652 عنوان خانمااای متاهل کمک🔞 | مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 55 پست چیکار کنم وقتی عاشق شوهرم هستم بهش وابسته ام ولی خیانت میکنه من چیکار کنم میدونم بعد طلاق قراره عذاب بکشم نمیدونم چی در انتظارمه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 1404/01/10 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاحسینجانم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7187 چرا اومد منو بدبخت کرد با زندگیم بازی کرد به همون دلیلیی که شوهر سابقم منو بد بخت کردبرای زندگیشون یه ویترین زیبا و موجه میخوان تا مورد پذیرش جامعه باشناز اونطرف کثافت کاریشونم ول نمیکنن
پررنیاا عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 9766 ویژگی های خوبش چیا هستن؟ خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕 بیشتر ببینیدبستن
دخت_یخی عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 1060 ولیبنظرمبرو مشاورهاگهدرستنشدطلاقبگیربعدشم میترسی توایندنیای به این بزرگی کسیپیدانشهکهعاشقانهدوستتداشتهباشهبهتمحبتکنهفوقشیهسالاز وابستگیشعذابمیکشی.ولیاگهبمونییهعمربایدخیانتببینیوبعدشدلسرداز زندگی.
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2513 بهش وابستم اره ویژگی خوبم داره از زگیل تناسلی و ایدز و سفلیس و .... هم غافل نشو که ممکنه بگیری بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
chanel_chance مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1652 اگه اینقدر دوسش داری پس با اینکاراش کنار بیاولی حداقل یه حساب پس انداز مخفی داشته باش و تا جایی که م ... طلاهامو فروخت ماشین گرفت اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
chanel_chance مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1652 از زگیل تناسلی و ایدز و سفلیس و .... هم غافل نشو که ممکنه بگیری ن رابطه جنسی نداره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
yazdanpanah عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 6720 ولیبنظرمبرو مشاورهاگهدرستنشدطلاقبگیربعدشم میترسی توایندنیای به این بزرگی کسیپیدانشهکهعا ... و بعدشم عمر به باد رفته بو....زندگی نکرده
chanel_chance مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1652 ولیبنظرمبرو مشاورهاگهدرستنشدطلاقبگیربعدشم میترسی توایندنیای به این بزرگی کسیپیدانشهکهعا ... فک نکنم کسی پیدا بشه ک خیانت نکنه دوسم داشته باشه اذیتم نکنه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2513 طلاهامو فروخت ماشین گرفت ببخشید اینو میگم منو یاد خواهر احمق و نادون خودم انداختی تو سری خور بدبخت و افسرده میشی چندسال دیگهاخرش اعتراض کنی بهت میگه من هرکاری کنم تو ازم جدانمیشی چون وابسته منی و جایی نداری بری اینا رو با تحقیر بت میگه بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
farhna عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 1599 بروش نزن خیانتشوو اینکه مستقل شو از لحاظ مالی سر کار بروپس انداز مخفی داشته باش فکر ذکرت پیشرفت خودت باشه فعلا بچه دار هم نشوپیش تراپیست هم برو
chanel_chance مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1652 به همون دلیلیی که شوهر سابقم منو بد بخت کردبرای زندگیشون یه ویترین زیبا و موجه میخوان تا مورد پذیرش ... دقیقا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2513 ن رابطه جنسی نداره از کجا مطمینی؟ بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
الما۶۲ عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 9049 فک نکنم کسی پیدا بشه ک خیانت نکنه دوسم داشته باشه اذیتم نکنه خودتم انگار راضی هستی از شرایطتتو فکرمیکنی همه مردها خائنن؟پس باید با این بمونی!!یه چیزی بگم اسی الان اول راهی گرمیچندین بار این کارشو تکرار کنهانچنان اسیبی به روانت میزنه که هیچ پولی نمیتونه جبرانش کنه
chanel_chance مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1652 خودتم انگار راضی هستی از شرایطتتو فکرمیکنی همه مردها خائنن؟پس باید با این بمونی!!یه چیزی بگم اسی ال ... خیلی ناراحتم دوست دارم اون درست بشه با اون بسازم ن یکی دیگه بالاخره اولین تجربه هام با اون بوده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
یاحسینجانم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7187 خودتم انگار راضی هستی از شرایطتتو فکرمیکنی همه مردها خائنن؟پس باید با این بمونی!!یه چیزی بگم اسی ال ... حس وحشت ناکی دارهبخاطر ظلم هایی که به خودت کردی در مقابل بخشش های مکرر نمیتونی خودتو ببخشی