2777
2789
عنوان

شوهرتون در ماه چقد بهتون پول میده

845 بازدید | 46 پست

ما ده ساله ازدواج کردیم چن ساله داشتیم خونه میساختیمو همش درگیر وام و قرض بودیم ولی الان یک و نیم ساله ک تموم شده بدهی ها تو این مدت من ازس دول نخواسم همش گفتم بزا خونرو ببره جلو انگار عادت کردع الان ک میدونم اقساط در ماه پنج تومنم نیس و درامدش چهل میلیونهپول ک میخوام خرج کنم یا پس انداز کنم بهونه میاره ک این ماه فقط ی تومن میتونم بدم همیشه همین وضعیته  

چحوری ازش پول بگیرم 

این و مطمئنم ک ب مادرش پول میده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونم چجوری چون از اول عادت دادی عزیزم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

من که خرجی جدا نمیگیرم چون کارت همسرم کلا دست منه خریدای خونه وپول باشگاه وکلاس بچه ها اگر خودم چیزی لازم باشه میخرم والان هیچ پس اندازی ندارم 

اما شما همسرت چهل درامدشه باید حداقل 5تومن درماه ازش بگیری

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
من که خرجی جدا نمیگیرم چون کارت همسرم کلا دست منه خریدای خونه وپول باشگاه وکلاس بچه ها اگر خودم چیزی ...

میگ هرچی میخوای برو نسیه بگیر من میرم مغازه پولشو میدم انگار اعتماد نداره مردم چقد پس انداز و پول دارن مارو ببین

هر چقدر بخوام

نمیخوام پز بدم چون روز هایی بوده که ده تومن ده تومن تو کارت جمع کردیم برا پول بنزین 

ولی درآمدش خیلی خیلی خیلی برکت داره

انگار دعای دست به خاک بزنی طلا شه برآورده شده براش

اونم فقط به خاطر اینکه هوای پدر مادرش داره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘