2777
2789
عنوان

از دخترک نه شنیدم تقریبا چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میخوام یه مدت بگذرهدوباره بهش نزدیک بشمبعدش مستقیم میگم ولی به نظر شما شانسی هست که نظرش عوض بشه؟

بله هست فکر نکنم پسر دورش زیاد باشه یا خودش کسی رو زیر سر داشته باشه اینکه بهش گفته داداش هم جدی نگیر شوخیه ازین دختر خاکیاس که از لفظای پسرونه استفاده میکنن

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
حذفت درستهحتی اون رفیقمم که ادعاش میشد اینجور نیست هم همین بودولی من نیستممن دوساله دارم پای این دخت ...

چرا مورد مث شما اطرافم نیس😐انقد خوشگل و خوش استایل و سنگینم ولی فقط مث بز نگاه میکنن و نمیان جلو.

چرا مورد مث شما اطرافم نیس😐انقد خوشگل و خوش استایل و سنگینم ولی فقط مث بز نگاه میکنن و نمیان جلو.

دختر سر سنگین رو فقط ادم حسابیا میپسندن

اخرش هم البته اسپویل کنم

یکی میاد که دیگه هرچقدر هم بگی نه فایده نداره بس ازت خوشش اومده

شانس دخترایی که سر سنگینن اینه

دختر سر سنگین رو فقط ادم حسابیا میپسندناخرش هم البته اسپویل کنمیکی میاد که دیگه هرچقدر هم بگی نه فای ...

منم ب امید اینکه آدمی ک شبیه ب من باشه بیاد تنهام ولی الان نیست انگار نامجوده. 

منم ب امید اینکه آدمی ک شبیه ب من باشه بیاد تنهام ولی الان نیست انگار نامجوده.

از این بابت کاملا شبیهیم

هم من هم شما و هم اون دختری که میخوامش 

یه عمر فکر میکردم یه ادم ساکت و سنگین و الیته عین حال کمی خوش خنده و اهل مطالعه که بتونه شوپنهاور رو بشناسه و در عین حال مثل خرخونا نباشه و با اینکه سنگینه اما اهل سفر و گشت و گذار باشه و با رفیقاش خیلی صمیمی و با بقیه اصلا صنمی نداشته باشه و ویژگی های اینچنینی فقط تو آسمون گیر میاد

خب شاید اینحور باشه ولی خب خدا که یکی تو زمبن برا من ظاهر کرد(هرچند بدستس نیاوردم) 

امیدوارم شما هم پیداش کنید

البته دقیقترش اینه که امیدوارم خودتونو دوبارع ببینید

ببینید اول از همه آیا متوجه علاقه اون نسبت ب خودتون شدید؟؟

خیلی مستقیم و مودبانه ازش بخایید ک بیشتر باهم آشنا شید ببین چی میگه

گاهی ممکنه طرف هم خوشت بیاد ازش ولی هول شه و خجالت بکشه بخاطر همین نتونه زود جواب بده بهت 

بهش بگو ک فکر کنه و بعد جوابشو بهت بگه

.....

انقدپیگیرشوتابله روبگیری البته من خودم به یکی که۶سال پیگیرم بودگفتم نه ولی شماتلاشتوبکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
چرا شبیه افغانیا عنوان زدی؟؟؟؟

باوا ولمون کن سر جدت

من همیشه به این دختره میگم دخترک یا دختر خوشگله

تف تو هرچی افغانیه 

حالم از همشون بهم میخوره تو هم اومدی اینو کفتی