2777
2789
عنوان

از دخترک نه شنیدم تقریبا چه کنم

885 بازدید | 58 پست

سلام

من به دختر مورد علاقم که همکلاسی هم هستیم توی دوران تعطیلات نوروز به صورت غیرمستقیم پیشنهاد دادم

اونم رد کرد

راستش نمیتونم بیخیال بشم

اخلاقش از همه ادمایی که دیدم بهتر

ادم درستیه

درونگراست

خجالتیه خیلی

تا الان هم اصلا تو رابطه و اینا نبوده(اره خب امارشو دارم)

بقیه میگن قیافش متوسطه

ولی باور کنید تو چشم من از همه خوشگل تره

حالا موندم چیکار کنم؟

با اکیپشون بریم بیرون؟

باهاش گرم بگیرم یا فاصله؟

قبلا رو استوری هاش ریپلای میزدم(معمولا استوری های کمی میزاره ولی این مدت چندتا کذاشته بود که ریپلای زدم اما الان فقط نگاه میکنم)

اصلا امکان داره نظرش عوض بشه؟

میشه دقیق راهنماییم کنید؟

کار به پیشنهاد مستقیم و اینا نکشید

ما رشتمون پرستاریه

تو بیمارستان گروه بندی های کارآموزی جداگونه داریم

گروه من و این دختر از اول یکی بود ولی هم اون هم من رفیقامون جدا بودن

اون اوایل که چشم منو گرفت رفت گروهشو عوض کرد

منم کل گروه بندی ها رو عوض کردم 

هم خودم و هم خودش افتادیم پیش هم دوباره

با هم و رفیقامون که توی یک گروه بودیم رفتیم بیرون

یه دعوای ریز هم با بقیه سر بعضی کارا که براش کردم داشتم

دیشب بعد از ریپلای زدن استوری‌ش داشتم مقدمه چینی میکردم

گفتم به نظرت چرا گروه ها رو عوض کردم یا پیشنهاد بیرون رفتن دادم و اینحور حرفا

البته خیلی اهسته داشتم 

حرف میزدم

که گفت کره چیشده براله(کرده،یعنی کره چیشده داداش؟)

منم گفتم اهان گرفتم حله پس

و بیخیال شدم

حالا دقیقا چیکار کنم؟

بیخیال شم؟

اگه اره که هیچی

اگه نه باید چطور برم جلو اینبار؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هورامیه؟؟😃

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید

دلم میخواد همه ی پسرا رو کتک بزنم لهشون کنم خیلی حرصم گرفته. خودم مث اون دخترم. بعد شما پسرا فقط عطش به دست اوردن دارین نه نگه داشتن اوایل خودتونو خوب نشون میدید وقت میزارید پیگیرید بعد دو سه ماه کلا ادم دیگه ای میشید وقت کم میزارید انگار نه انگار که صب تا شب فقط دنبال این بودین که دختره فقط یه نگاه خوب بهتون کنه. وااااقعا این اخلاقتون مزخرفه 

هی برار ، پتو رو بکش بخواب ولمان کن

پیج پسره هست ایمان عالمی تو اینستا ( اصل ایدیش پرشین اترکتیو )

رو فالو کن بعداً بیا دعام کن 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
دلم میخواد همه ی پسرا رو کتک بزنم لهشون کنم خیلی حرصم گرفته. خودم مث اون دخترم. بعد شما پسرا فقط عطش ...

حذفت درسته

حتی اون رفیقمم که ادعاش میشد اینجور نیست هم همین بود

ولی من نیستم

من دوساله دارم پای این دختر می‌سوزم 

همه رفیقام دارن مسخرم میکنن که پای یه دختر که حتی بهم اره هم نگفته وایسادم

اگه بدونی چه کارا کردم که شرایطم پیشش یکم بهتر بشه دیگه اینحور راجع به من حرف نمیزنی