2777
2789
عنوان

رفتار تازه عروس با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 29 پست

درست نیست من خودم تازه عروسم با اینکه با خانواده همسرم صمیمی هستم ولی هیچ وقت نه در یخچال شون تا حالا باز کردم نه ظرف شستم کمکم بهشون در حد همون جمع کردن و پهن کردن سفره هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

درست نیست من خودم تازه عروسم با اینکه با خانواده همسرم صمیمی هستم ولی هیچ وقت نه در یخچال شون تا حال ...

موافقم  

واقعا ولی چه میشه کرد خودشون باید کمکش کنن اگه اون بی تجربه هم باشه باید بهش راه و چاه نشون بدن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی دلم براشون میسوزه چون تو بهره اینکه دارن چی کار میکنن نیستن ولی میترسم چیزی بگم شر بشه فکر کنم ...

خب هركسي يك لايف استايلي داره

كسي ك دختر ١٨ ساله رو شوهر ميدع

و ميفرسته خونه مادوشوهر كار كنه

و بعد قراره بره باعاشون زندگي كنه

سبك زندگيش و فكرش با من فرق داره

خودش ميدونه در نهايت

💕

خب هركسي يك لايف استايلي دارهكسي ك دختر ١٨ ساله رو شوهر ميدعو ميفرسته خونه مادوشوهر كار كنهو بعد قرا ...

بله درسته آدما با هم فرق میکنن ولی اینکه بره تو همون ساختمون زندگی کنه به نظر من با این قیمتا چیز عجیبی نیست کار سختیه ولی چاره ای هم نداره چون آدمایه در حد و اندازه ی من فقط اینطوری میتونن صاحب خونه بشن تو این دور و زمونه

خدا انشاالله به زندگیه همه برکت بده

بله درسته آدما با هم فرق میکنن ولی اینکه بره تو همون ساختمون زندگی کنه به نظر من با این قیمتا چیز عج ...

لازم نبود در ١٨ سالگي زن ادمي بشه

ك حتي نميتونه يك سقف اماده كنه..

كسي ك الان نداره حتي رهن كنه

چرا بايد بهش دختر داد؟

💕

لازم نبود در ١٨ سالگي زن ادمي بشهك حتي نميتونه يك سقف اماده كنه..كسي ك الان نداره حتي رهن كنهچرا باي ...

اره سنشو موافقم ولی اگه حتی تو ۲۴ سالگی یا یا ۳۰ سالگی هم ازدواج کنه وضع همینه یعنی وضع مملکت همینه 

تقریبا اکثر جوونا اگه خانواده ها کمک نکنن نمیتونن کاری بکنن حتی اونایی که از ۱۵ سالگی مستقل تر عمل کردن بازم به گرد پایه افزایش قیمتا نمیرسن

البته میگم تو زندگیه ما آدما ی همسطحمون اینطوریه 

انشاالله شما زندگیاتون قشنگ تر و بهتر باشه 

اره سنشو موافقم ولی اگه حتی تو ۲۴ سالگی یا یا ۳۰ سالگی هم ازدواج کنه وضع همینه یعنی وضع مملکت همینه ...

ماهم هيمن مملكت داريم زتدگي ميكنيم

اونم تهران ك فكر كنم گرونتيرن شهر باشه/

كلا طرز فكرمون فرق داره

ما بواي پسري ك نتونه  خونه رهن كنه( نميگم بخره)

اصلا نميريم خواستگازي

دخترم نميديم بهش.

دختر پسرامون بايد شغل و درامد داشتع باشن

درامد بالا پائين

خانواده متوسط /ضعيف / و پولدار

همه نوع داريم..

تا الانم شكر خدا مشكلي نبوده همه زندكياي خوب دارن

باهم دارن زندگي ميكنن.

ترجيح ميدم دخترم خونه خودم بمونه

وقتي خودم ضعيفك.دخترمم شغل نداره

بدم به پسري ك اونم ضعيفه؟چرا؟

💕

ماهم هيمن مملكت داريم زتدگي ميكنيماونم تهران ك فكر كنم گرونتيرن شهر باشه/كلا طرز فكرمون فرق دارهما ب ...

بله درست میگین 

این حرفتونم قبوله 

و واقعا طرز زندگیه ادما فرق میکنه

ما دخترامون کار نمیکنن یعتی نه که بد باشه ها نه 

فقط کلا زندگیمون اینطوریه کسی برای کار بیرون خونه ذوق نداره بیشتر ترجیحمون اینه بمونیم خونه . به خونه داری و تربیت بچه اگه بخوایم کار کنیم بیشتر میاریم تو خونه چون فکر و ذهنمون بیشتر بر مدار خونه میچرخه حس بیرون رفتن نداریم 

پسرامونم باید سربازی برن کار پیدا کنن پس اندازم داشته باشن اگه خانواده حامی هم داشته باشن که خیلی خوبه و به سن ۲۷ رسیده باشن بعد براشون زن میگیریم اولویتمونم اینه تا جایی که میتونن اول زندگیشون مستاجری نباشه و ادن پولی که در میارن به جایی که بره رهن و اجازه بره برای بانک و طلا تا بتونن وام بگیرن یا طلا بگیرن تا جایی که بتونن یه خونه حتی کوچیک از خودشون داشته باشن 

عروس مورد علاقه همه مادرشوهرا 

خیلیا اوایل جوگیرن ازین کارا میکنن بعدا پشیمون میشن که باعث مشکلات جدی میشه شوهرشونم فکر میکنه که زنش حتما مقصره و وظیفه داره بعضیا هم ذاتا دوست دارن خدمت کنن خانواده شوهر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بله درست میگین این حرفتونم قبوله و واقعا طرز زندگیه ادما فرق میکنهما دخترامون کار نمیکنن یعتی نه که ...

بله ديگه همون اول گفتم

برتي سبك زندگي اينجوري وابسته خانواده شوهره

و خانما مستقل نيستن

غذاپختن وكار كردن زياد هم چيزي عجيبي نيست

💕

منم اینطور بود کار میکردم وظیفه م شد اگه انجام ندم چب چب نگاه ام میکردن منو مقایسه میکردن با یکی دیگ ولی با دختراش نوش مقایسه نمیکنه تا بحث اومد الان بهاشون قهرم در حد سلام بهترمه ن اعصابم خورد میشه ن منت کسی رومه