2777
2789

اره البته من نخواستم باهاشون حرف بزنه فقط بدیشون گفتم خودش رفت حرف زد دروغ نگم دوبارم پرش کردم با مامانش دعوا افتاد یکی سر دخالت بیخودش سر پول بود که امار همه خرج و درامدمون می‌گرفت یه بارم سر ایراد گیریش بود هرچی درست میکردم به بدترین شکل ممکن ایراد می‌گرفت که بار آخر پیش زنعمو شوهرم اینکار کرد شوهرم باهاش دعوا افتاد

من پام سوخت ببین مال اول ماه رمضونه بعد بیس روز یکی دوتاشون تماس گرفتنعید هم دیدن پامو چیزی نگفتن

خدا بهت سلامتی بده قشنگم بهتری؟

والا مال منم همینن حالا یکی بیاد ازم جلوش تعریف میکنه کم مونده سکته کنه فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله زیاد، همسرتون باید رفتار خانواده ش با شما و زندگی مشترک سما رو مدیریت کنه پس اگر مشکلی هست شما به همسرتون میگید و ازش میخوایید مدیریت کنه که دیگه این ناراحتی و... تکرار نشه، در مورد خانواده خودتون هم شما مدیریت باید بکنید

بخدا از خدامه ازینجا برم نبینمشون ب شوهرم گفتم تاازینجا نریم از بچه خبری. نیس یا هم تورو ب خیر مارو ...

کار خوبی میکنی

تا جدا نشدین ازشون اصلا بچه دارنشو

ازونور گهگاهی ک شوهرت خوشخوشانه بهش بگو زندگیتون بچه میخاد ولی حیف و رد شو کشش نده

یجوری ک ذهنش مشغول بشه پیش خودش 

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
من ادم رکی هستم والا ب خودشونم گفتم ولی انقد بی ادبن بدتر جواب دادنشوهرمم خودشو کنار کشیدالبته ۲۱سال ...

من رک نبودم. کلا خجالتی بودم. حرف زیاد میزدن. همیشه ب همسرم  میگفتم  جوابش این بود اخلاقشونه ولشون کن اما ی جایی دیدم ن اون تذکر بده هست ن ب قول همسرم اخلاقاشونو میزارن کنار. ن من میتونم تحمل کنم این حجم از بی ادبی رو. اللن ب مدت سه ساله با هیچ کدومشون حرف نزدم 

اره البته من نخواستم باهاشون حرف بزنه فقط بدیشون گفتم خودش رفت حرف زد دروغ نگم دوبارم پرش کردم با ما ...

منم مجبور شدم چون یا از عروسه دخترش تعریف میکنه یا بمن تیکه میندازه تو چاق بودی لاغر شدی حتما شیرینی نمیخوری یا میگ حاجی اینو دوست نداره منم غیر مستقیم راه جلو شوهرم گذاشتم خودش تصمیم گرفت بره بگ گفتم حرف عروس اونو خونه من نزنه ب بابای من و خواهر من چ ربطی داره عروس غریبه نه میشناسن ن دیدنش

از عمد میگ اومده خونه من حرف عروس یکی دیگ رو واسه چی میزنه؟اخرش عموم گفت عروسش تویی چرا داره راجب عر ...

وای مادر شوهرم تا چند سال بعد از عروسی فقط از جهاز اینو و اون میگفت. با اینکه من شاغل بودم و بهترین جهاز را داشتم. قشنگ با منظور میگفت.

تا اینکه جاریم نصف جهاز را انداخت گردنشون و دیگه مادر شوهرم ساکت شد. 

وای مادر شوهرم تا چند سال بعد از عروسی فقط از جهاز اینو و اون میگفت. با اینکه من شاغل بودم و بهترین ...

اینم از حرصش میگ بخدا سه مدل غذا درست کردم دو مدل شیرینی داشتم چند مدل شکلات داشتم از وقتی اومد یسره ازونا گفت چشاشو بگیره زنیکه

میسوزه اخه همه داشتن از دستپخت من تعریف میکردن داشت میترکید

عزیزم با آدمای اینجوری فقط سکوت وقتی بقیه تعریف کردن وقتی عموی همسرت اینو گفته پس اخلاق گندشو میدونن تو خودتو ناراحت نکن از عروس یکی دیگه میگه؟تو هم از مادرشوهر دوستت بگو رفتی خونشون شوهرت تحت سلطه ی مادرشه اینجور آدمها به بچه هاشون استقلال نمیدن که مطیع خودشون باشن 

گت سوپ شیر دوست نداره بگو حالا دستپخت عروسشو امتحان کنه بلکه بپسنده البته که به دستپخت شما نمی رسه 😉 بالا بری پایین بیای اینجور آدمها همینن تغییر ناپذیرم هستن بچه هاشونم اینارو قدیسه میدونن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

کلا قوم الظالمین اینطوری هستند که اگه بفهمم یه رفتاری عروسشون رو ناراحت می کنه بدترش می کنند مگه اینکه عمدی نباشه اونم در شرایطی که واقعا انسان باشند و معمولا همشون با هم متحدن مگه اینکه پسرشون وضعش توپ باشه وازش حساب ببرن وگرنه اگه بلدی همونجا جوابشونو بده اگرم بلد نیستی آنقدر با بی خیالی به حرفهاشون واکنش نشون بده تا بفهمن اونها رو درحد مبارزه نمی بینی اینطوری خدا می‌ذاره تو کاسه شون

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بیشتر ببینید