2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 76 پست

ن عزیزم. ما همه جد و ابادمون مال تهرانیم.ولی اینجوری نیست ک همه پول دارن... مگه از فضا اومدن😂تهرانم مثل بقیه شهراس. آدماشم مثل بقیه...خانواده سمت پدری من مال شهرری هستن.همونجام زندگی میکنن و خیلی ام خرپولن. ی فامیلم داریم با قرض و بدبختی رفته تجریش خونه گرفته... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه خیلی فقیر داره،بعضی ها خونه رو از قبل پدرو مادراشون خریدن، الان اصلا نمیشه خونه خرید انقدر گرونه

بله هر کسانی که  خونه دارن شاید از ده ها سال قبل تو تهران بودند... الان دیگه نمیشه...

میگن هیچ جای دنیا اندازه ایران و علی الخصوص تهران زمین رشد نکرد! 

ما شرق تهرانیم تهران پارس

خیلییییییی پولدار نیستیم معمولی ایم 

من ماشین دارم شوهرمم داره خونه ام مال خودمون سه خوابه 

جفتمونم کار میکنیم من ارایشگرم

همسرم دکتر مغزواعصابه 

معمولی رو به خوبیم قشر مرفه نیستیم 

چون هزینه های زندگیمون بالاس 

مثلا پسرم ماهی ۷۰تا ۹۰میلیون هزینه امپولاش داروهاش و کلاساشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

ممکنه یه نفر یه خونه داشته باشه تو خیابون زرتشت هزار متر زمینش باشه قعطا پولدارتر از کسی هست که یه ا ...

اره میفهمم

ولی در مجموع بالاتر بشینی پولدارتری،

حالا اون افرادی که پولدارهای قدیمی  بازار ی و مثال زدن رو فاکتور میگیرم

اصلا اخلاف طبقاتی بالا و پایین نسبت به قبل خیلی کمتر شده چون خونه های پایین بیشتر از خونه های بالا گ ...

دقیقا  حرف درست را زدی 

باید بری سمت لرزاده و میدون خراسون تا بعمی خونه هاش از سمت پیروزی و پرستار گرونتره  من هنگ بودم از قیمتا 

کلی مولتی میلیاردر داره سمت لرزاده ک همه بازاری هستن خونه های انچنانی و ماشین های شاسی  

ببخشید میشه منظورتون از مرفه رو توضیح بدین؟

مرفه از نطر من کسیه که هیچ وقت دغدغه مالی نداره ، اینکه هیچ وقت هیچ کم و کسری نداشته باشه ، همیشه همه چیز به وفور در دسترس براش فراهم باشه ،نیاز ندلشته باشه امور مالی رو مدیریت گنه که یوقت کم نیاره تا اخر ماه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من یه خواهر شوهر دارم که ولنجک کار می‌کنه اما خونه خودش پایین شهر تهرانه،یا بهتر بگم شهرستان تهران میشه،اما اگه کسی بیرون ببینتش فکر می‌کنه بچه ناف تهرانه،چون همه ی پولشو به لباس و ادکلن میده ،در حالی که آشپزخونه اش هنوز کابینت درست نداره،خونه اش داغونه

اما تیپش میلیونیه،پس نمیشه از ظاهر قضاوت کرد

ن عزیزم. ما همه جد و ابادمون مال تهرانیم.ولی اینجوری نیست ک همه پول دارن... مگه از فضا اومدن😂تهرانم ...

آره خیلی ها هم خونه اشون رو توی مناطق پایین اجاره میدن میرن مناطق بالاتر اجاره میشینن...

ما دیگه تهرانی اصیل نداریم حتی همون شمرونیا هم با شهرای دیگه ازدواج کردن 

خب اصولا هر کی از هر جای ایران وضعیت مالیش خوب میشه میره تهران چون امکاناتش بیشتره 

همه نوع شغلی هم میتونی ببینی

در ضمن یه سری از بازاریای قدیمی مرکز شهر یا نزدیک بازار هستن 

کوچ نکردن به سمت ونک به بالا

بله هر کسانی که خونه دارن شاید از ده ها سال قبل تو تهران بودند... الان دیگه نمیشه...میگن هیچ جای دن ...

تو بعضی شهرستان ها یا روستا کیفیت زندگیشون خیلی خوبتره ، به نظرم پولداری به خرج کردنه اصلا به شهر ربط نداره 

دقیقا حرف درست را زدی باید بری سمت لرزاده و میدون خراسون تا بعمی خونه هاش از سمت پیروزی و پرستار گر ...

نه من این حرفو قبول ندارم تفاوت طبقاتی از قبل بیشتر شده

خیلی ها مجبور شدن از تهران برن شهرهای اطراف مثل پرند یا پردیس

مرفه از نطر من کسیه که هیچ وقت دغدغه مالی نداره ، اینکه هیچ وقت هیچ کم و کسری نداشته باشه ، همیشه هم ...

نه مرفه این چیزی که شما میگین هم نیست...

اگه مرفه ها اینطوری که میگین خرج کنند و بریز و بپاش بدون حساب کتاب کنند که میشن عین ما فقیر!