2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 76 پست

آدم میشناسم توی همین حاشیه تهران که زمین متری ۲۰ تومنه حالا من فقط از یکی از زمین هاش خبر دارم ، ۳ هزار متر زمین داره! بعد همین آدم مثل گداها زندگی میکنه... یه موتور قراضه داره با اون اینور اونور میره... اینجور آدمها هم هستند...

اره ببیین تازه ۳۰تومنم ماهی حقوق پرستارشه کاردرمانی گفتار درمانی اتاق تاریک فیزیوتراپی ذهن درمانی با ...

انشالله بچه تون خوب میشن...

من یه مدت درگیر اختلاف طبقاتی بودم ...کلی تحقیق کردم و بالاخره فهمیدم که هیچ انسانی هر چقدر هم که دارا باشه خوشبخت نیست... پول خوشبختی نمیاره... پول خیلی خوبه اما همه چیز نیست... درسته اگه پول بود شاید اینهمه آدم محروم مبتونستند استعداد هاشون رو کشف کنند... خیلی ها از بین رفتند چون پول نداشتند...

من توی بچگی وقتی کمتر از ۱۰ سال سن داشتم خودمو بهترین و خوشبخت ترین آدم دنیا میدونستم...اصلا نمیدونستم بالا چیه پایین چیه... الان که به چیزهایی که آرزوشو یه زمانی داشتم نگاه میکنم میبینم دیگه اصلا برام مهم نیستن... نه گوشی و نه لپ تاپ نه ماشین و نه خونه... برام تکراری شدند

همین ام در مورد پولدار ها صادقه.فهمیدم که آدمی که پولدار باشه ام غم داره درد داره... و نکته جالبش اینه که پولدار بدنیا اومدن هیچ لذتی نداره وقتی میبینی همه چی مهیاست تلاشی نمیکنی... الان انگیزه ام کم شده چون میبینم حتی اگه تلاش کنم اون ماشینی که دلم میخواد رو بخرم یا خونه ای که میخوام رو بعدش برام تکراری میشن... من به پوچی رسیده ام

شما هم همچین حسی داشتین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تعجب میکنم کسانی که میگن ربطی به منطقه نداره!مناطق گرونتر ساکن باشی که حالا یا قبلا تو ارزونیا خریدی ...

نه من تو جنوب شهر هم دیدم وضع مالی  خیلی خیلی خوب چون قدیمی اون محل هستن و.... اونجا موندن 

طرف پایین شهره پولداره طرف بالاشهره برا چشم و هم چشمی و اجاره میده ب سختی، ربطی ب منطقه نداره

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
انشالله بچه تون خوب میشن...من یه مدت درگیر اختلاف طبقاتی بودم ...کلی تحقیق کردم و بالاخره فهمیدم که ...

فدای دل مهربونت بشم.

والا از قدیم گفتن هرکه بامش بیش برفش بیشتر 

پولدارا ام اندازه خودشون مشکلات دارند .

والا من از اول بابام پولدار بود خیلییییی همه چی محیا بود برامون نه حسرت کشیدیم نه فهمیدیم ارزو داشتن چیه .شوهرمم پدرش صدبرابر پدر من پولداره ولی بچه هاشو با حسرت بزرگ کرده شوهرم میگه وقتی بچه بودم از مرغای مامانم که تخم میذاشتن میدزدیم می‌بردم بقالی میدادم کیک میگرفتم در این حد خسیس 

خودش کار کرد درس خوند زندگیشو ساخت الان با عشق به داشته هاش نگاه میکنه.

اصلا تکراری نشده هیچی براش 

اولین ماشینی که با پول خودش خرید اولین گوشیشو هنوز داره 

با اینکه الان گوشی به روز  داره و ماشین خوب 

ولی همچنان اولیایی که خریده رو داره میگه اینا ثمره تلاشامن .

و سوالت پوچی و نمیدونم چه تعریفی ازش داری که بدونم منم دارم یانه اگه بیشتر بهم توضیح بدی شاید بتونم جوابشو بدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

تعجب میکنم کسانی که میگن ربطی به منطقه نداره!مناطق گرونتر ساکن باشی که حالا یا قبلا تو ارزونیا خریدی ...

شمال شهرم دیدم  کسی که وضع خوبی نداره 

خونه بهش ارث رسیده و با بدبختی خرج خورد و خوراکش رو درمیاره فقط هم برای کلاسش اینا مونده اونجا

شاید تفاوت هایی که تهران با بقیه جاها داره و طبق چیزی که یکی از دوستان گفتند چون سبک زندگیشون فرق می ...

تهران یه جورایی از نظر اختلاف طبقاتی مثل هند میمونه 

قشر مرفه عجیب و غریب داره از اون طرف قشر خیلی خیلی فقیر هم داره 

متوسط ها هم البته جای خود دارن

اختلاف طبقاتی توی تهران حس میکنم از جاهای دیگه بیشتره 

انشالله بچه تون خوب میشن...من یه مدت درگیر اختلاف طبقاتی بودم ...کلی تحقیق کردم و بالاخره فهمیدم که ...

فقط قناعته که خوشبختی میاره اگر راضی نباشی پولدارم باشی در عذابی همش 

اگه چشم و هم چشمی بره کنار متوجه میشیم چقدر زندگی راحت تر از اونیه که فکر میکنیم 

ما خودمونو میکشیم که بقیه بگن اینا خوب زندگی میکنن 

حاضریم خودمون سختی بکشیم که بقیه بگن اینا راحت زندگی میکنن

جاریم منطقه۲هستن شوهرش تو شرکت هواپیمایی خودش هم طراح داخلی هست جمعا ۱۰۰ حقوقشونه

خونه زیرزمین۴۵ متری ۵۰۰ دادن۵۰ اجاره میدن😐

_

پسر عمم منطقه۹ هستن چندتا خونه داره داده اجاره ماهی۵۰۰ میلیون میگیره یه مغازه هم داره واسه سرگرمی خودش میشینه بچه هاش هم سرکار نمیرن بعد یه لباسایی میپوشه فکر میکنی گداست🤦🏻‍♀️

فدای دل مهربونت بشم.والا از قدیم گفتن هرکه بامش بیش برفش بیشتر پولدارا ام اندازه خودشون مشکلات دارند ...

پوچی یعنی اینکه یدفعه ای به خودت بیای و ببینی که کل زندگی بی ارزشه... کلی برای هدفت میجنگی و آخرش میبینی که بهش رسیدی ولی دیگه ذوق نمیکنی... ماشین میخواستی ها فکر میکردی اگه بخری خوشحال میشی ولی میخری میبینی برای یه لحظه فقط خوشحالت کرده... تلاش میکنی خونه بخری اونم همینطور... اینکه تمام زندگی بی معنی بشه برات... با خودت بگی اصلا معنای زندگی چیه؟ واسه چه چیزی داریم زندگی میکنیم...

من چند ساله هدف و معنا ام رو گم کرده ام

دوست دارم برگردم به دوران بچگی

ببخشید که سرتونو درد آوردم...

راستی یادم رفت بپرسم بزرگترین آرزوتون چیه الان؟ آیا یه چیز مادیه؟ یا معنوی؟

پوچی یعنی اینکه یدفعه ای به خودت بیای و ببینی که کل زندگی بی ارزشه... کلی برای هدفت میجنگی و آخرش می ...

خب ببین خوشگلم این حالتت طبیعیه  چون ببین ادمیزاد الان میگه من اینو‌میخوام .اون وسیله اون موقع خوشحالش میکنه ولی سه سال دیگه اون شوقو دیگه نداره و وقتی ام دیر به دستش بیاری از شوقش میوفتی پس طبیعیه اغلب همین طورن .

و من نه به پوچی نرسیدم. 

سه سال پیش که پسرم فلج مغزی شد اون موقع افسرده شدم به پوچی رسیدم ولی دوسه ماه بعدش خودمو جمع کردم.گفتم اتفاقیه که افتاده همین که نفس میکشه پیشمه شکر پس خودمو جمع کردم که پسرم مادر شادی داشته باشه.و این ذوقو تو‌خودم به وجود اوردم و این نشاطی که کلا به خودم دادم الان با یه مثلا پاک کن ذوق زده میشم مثال زدم برات ها.

آرزوم اینه فقط فقط بتونم راه رفتن و نشستن پسرمو بیینم اینکه باز مثل قدیم مامان صدام کنه واقعا ارزومه .

سلامتی کامل نه ها نه پذیرفتم که پسرم دیگه بچه نرمال نمیشه ولی میخوام از پس خودش بر بیاد همین.

مادی ام واقعا آرزویی ندارم.یکم سنم کمتر بود عاشق این بودم کشورارو بگردم . ولی بعد مریضی پسرم انقد برای درمان این کشور و اون کشور رفتیم دیگه نه اون هم برام دیگه عادیه.مثلا شوهرم میگه باید بریم مثلا المان چکابای بچه ست خب به وجد نمیام دیگه.با اینک هر سفر درمانی ای هم بریم حداقل یک هفته گردشگری میکنیم ولی نه هیچ ذوقی نمونده

اما با هدیه و وسایل چرا هنوز ذوق دارم حتی یک گل سر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

خب ببین خوشگلم این حالتت طبیعیه چون ببین ادمیزاد الان میگه من اینو‌میخوام .اون وسیله اون موقع خوشحا ...

خیلی متاسف شدم... بله آدم تا چیزی رو از دست نده قدرشو نمیدونه... آدمیزاد همیشه دنبال چیزیه که نداره

فررندتون کودکه؟

امیدوارم به آرزوتون برسین ... 

خیلی متاسف شدم... بله آدم تا چیزی رو از دست نده قدرشو نمیدونه... آدمیزاد همیشه دنبال چیزیه که ندارهف ...

4سالشه.

شب تولد یک سالگیش ازذوق که تولدشه شوک شد ۴۵دقیقه .اون شوک نوعی تشنج بود بردیم بیمارستان دارو با دوز بالا دادن بهش فنیل آلانین مغزش رفت بالا فلج مغزی شد