2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۹ میلیون.گوشت و مرع و خوراکی بچه ها۱۷۰ نسکافه و قهوه۲۵۰ شیر شوفاژ

ببخشید اینکه میگین خوراکی بچه ها یعنی تنقلات ؟؟؟ مثل کیک بستنی  و چیپس و دنت و اینا یا چی ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
ببخشید اینکه میگین خوراکی بچه ها یعنی تنقلات ؟؟؟ مثل کیک بستنی و چیپس و دنت و اینا یا چی ؟؟؟

بله

البته ۷ تومان گوشت

۱ تومان مرغ

۱ تومان شیر خوراکی بچه ها

برای دخترم دعا کنید....شاد بشه....بخنده🌹

بلهالبته ۷ تومان گوشت۱ تومان مرغ۱ تومان شیر خوراکی بچه ها

بعد ببخشید در طول روز بهش خوراکی می‌دین ؟!

من آخه برای پسرم خیلی خوراکی نمیخرم یعنی ناهار شام میان وعده هم میوه و کیک خودم درست میکنم 

بعد اینجا خیلی دیدم میگن تنقلات برای بچه خریدن نمی‌دونم منظورشون چیه برام سوال پیش اومده 

چیپس و پفک هم ماهی میخره باباش بازم دعواش میکنم میگم ضرر داره 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
نه برای کودکان زیر۲سال

آها بسلامتی 

بیشتر ببینید
بعد ببخشید در طول روز بهش خوراکی می‌دین ؟!من آخه برای پسرم خیلی خوراکی نمیخرم یعنی ناهار شام میان وع ...

نه خواهر

من میگیرم بعد از غذا یا گاهی اوقات استفاده کنند.

من هم مخالفم

اما دلم میخواد همیشه جلو چشمش ببینه تا جایی میریم مثل نخورده ها نباشه

هر چند هر چی باشه باز انگار که تا بحال نخوردند

برای دخترم دعا کنید....شاد بشه....بخنده🌹

نه خواهرمن میگیرم بعد از غذا یا گاهی اوقات استفاده کنند.من هم مخالفماما دلم میخواد همیشه جلو چشمش بب ...

آها مرسی ازت عزیزدلم متوجه شدم 

بله درست میگی بچه ها این خصلت رو دارن همه بچه ها همینن 

من پسرم پاستیل خیلی دوس داره برای همیشه تو خونه دارم ☺️

انشالله سلامت باشن بچه ها 🤲🏻🌹

بیشتر ببینید
یه ذره پول جمع کرده بودم رفتم طلا بخرم پولم نرسید برگشتم خونه.توی راه هم حسرت اون چیزایی رو خوردم که ...

چقدر بود پولت

خدایا شکرت دوستت دارم زندگیمو دوست دارم