2777
2789
اره کل زمستون کراپ تنم بود با شلوار ازاد من دامنو با شومیز ترجیح میپم با کراپ حالا شلخته داره

کتش یا پیراهن کراپ؟ چون پیدا کردن کت کراپ که جذاب باشه سخت تره من خیلی بازار گشتم نتونستم یکی خوش پوش پیدا کنم

😎💚🐬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کتش یا پیراهن کراپ؟ چون پیدا کردن کت کراپ که جذاب باشه سخت تره من خیلی بازار گشتم نتونستم یکی خوش پو ...

من کت خریدم از پیج نعیمه محسنی

کاراش شیکه و تنخورش قشنگه

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
مهمونیه هم باز یجوریه من کمرم یکم باریکتر از بقیه خانوماست باسنم خیلی تو چشم میاد اگر خانوم باشه تنه ...

شما مدل کتتون باز پایینش یا زوی کمرش کار شده؟ چون، من خودم کمرم باریک چند تا رو پرو کردم خیلی نشون نمیداد 

😎💚🐬
با شلوار بگ لی قشنگ

واسه من کت و شلوار ست هست و پارچه ایه

ولی یه کت کراپ کتان دارم واسه فصل پاییز که اونو با شلوار بگ لی میپوشیدم اونم خوشگل میشد

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
یه سری شلوار ها زیاد مشخص نیست مخصوصا لی بگ باشه هیچی معلوم نیست انقدر ازاده مگر اینکه خیلی باس ن پر ...

دقیقا افرین

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸