وای چقدر بد بود ۲ روزه توی شوک هستم😔😭چقدر اشک ریختم و گریه کردم😭یک لحظه نگار از ذهنم بیرون نمیره چه دختر پاکی بود😭
کمتر از ۲۰ روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
نگار بدبخت من اول ازش بدم میومد ولی سر این قسمت که پاکی خودشو حفظ کرد خیلی بهش افتخار کردم و گریه هم کردم براش😭
کمتر از ۲۰ روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون پسره حمید چه باحال بود حرف زدنش😭بدبخت اونم مرد
بابا یه فیلمه چقدر بیکارید😂من که وقتی تموم شد دیگه اصلا بهش فکر نکردم
من احساساتی م عزیز ..نمیتونم اصلا
وااااا مگه ندیدی نوشته بود روز چهارم مررررردن دیگه
آره بیچاره ها چقدر آدمای مهربونی بودن همون فکر اونا دیوونه م کرد..میگم اگه اشکان و فرزادم زنده بمونن باز اونا خونشون بیگناه ریخته شد